Cargo-Partner deschide hub-ul din Cluj într-un spațiu de 2.700 mp

Furnizorul internațional de transport și soluții info-logistice austriac Cargo-Partner, prezent pe piața din România de aproape 20 de ani, a închiriat un spațiu de depozitare și birouri cu o suprafață de 2.700 de metri pătrați în parcul logistic TRC Park dezvoltat de Transilvania Construcții în localitatea Jucu din județul Cluj, tranzacție intermediată de firma de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

Rodica Târcavu, Partener, Industrial Agency: „Tranzacția a fost importantă din perspectiva deschiderii de către Cargo-partner a unui nou hub în Cluj, esențial pentru extinderea operațiunilor companiei în regiune. Am oferit suport chiriașului în identificarea spațiului potrivit și împreună cu proprietarul am reușit să construim o soluție competitivă și flexibilă”.

Cu o prezență în punctele strategice ale țării, respectiv București, Timișoara, Constanța, Iași, Sibiu și Cluj, Cargo-Partner va extinde în 2018 spațiul din Cluj până la 4.000 de metri pătrați.

Cosmin Bradea, noul Managing Director al Cargo-Partner România a declarat: „Luna Octombrie a acestui an marchează pentru Cargo-partner Expediții S.R.L. începutul unei noi etape a expansiunii noastre pe piața românească, prin inaugurarea celui de-al treilea depozit de logistică și cross-docking și anume cel din Cluj Napoca. Am ales să extindem aria de produse pe care le oferim clienților noștri din aceasta zona a țării venind în întâmpinarea lor, ca întodeauna, cu servicii și soluții premium”.

Cargo-Partner oferă în România servicii de depozitare și cross docking, transport rutier, maritim și aerian. Pentru cei mai multi clienți, compania acoperă întregul supply chain logistic.

Parcul logistic și industrial TRC Park Cluj, dezvoltat de Transilvania Construcții, este un proiect modern, localizat în comuna Jucu din Cluj-Napoca. Transilvania Construcții a dezvoltat până în prezent în cadrul proiectului TRC Park 30,000 mp spații de depozitare la cele mai actuale și performante standarde de calitate în construcții și are în plan  extinderea parcului cu peste 50,000 mp prin  atragerea de noi chiriași, atât din sectorul de depozitare/distribuție, cât și din domeniul producției. Printre chiriașii acestui parc se regăsesc: DB Schenker, eMag, Purmo, Altex și AmbaFlex.

- Publicitate -

O bună parte din români folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal

Un procent de 40% dintre românii din mediul urban folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal, iar 28% la...

Dimitrie Pompeiu, zona de birouri cea mai căutată în primul trimestru din 2024

După primele 3 luni ale anului curent sectorul de birouri din București înregistrează o creștere în cea ce privește...