Care sunt principalele avantaje atunci când apelezi la externalizarea administrării flotei auto a companiei tale

Dacă conduci o firmă în calitate de asociat, deții o companie ca asociat unic sau ești unicul administrator al unei firme ar trebui să ai în vedere beneficiile de care poate dispune firma ta sau firma la care lucrezi dacă apelează la externalizarea administrării flotei auto. Indiferent că este vorba despre un număr relativ mic de mașini sau unul mai mare, o flotă bine administrată poate ajuta extrem de mult la buna funcționare și evoluția corectă a unui bussines, indiferent de natura lui. 

În primul rând trebuie să știi că externalizarea administrării flotei auto înseamnă încheierea unui contract cu o firmă specializată în domeniul administrării de flote auto care să răspundă pentru buna funcționare a vehiculelor, întreținerea lor, eventuala vânzare sau cumpărare de mașini, practic angajarea unui părți terțe care să se ocupe de administrarea mașinilor firmei tale. În același timp, trebuie să știi că această firmă este o companie de prestări servicii iar activele tale, în acest caz mașinile, vor fi înregistrate în evidența contabilă a firmei tale. 

Iată care sunt principalele avantaje atunci când apelezi la externalizarea administrării flotei auto a firmei tale!

  1. Scapi de o responsabilitate în plus și te poți focusa mai mult pe obiectivele reale ale afacerii tale

Atunci când apelezi la o firmă specializată în administrarea de flote auto, scapi de partea birocratică ce implică extrem de multe acte și drumuri în diferite părți ale orașului pentru a-ți menține flota de mașini funcțională atât tehnic cât și legal și te poți focusa pe obiectivele cu adevărat importante pentru evoluția afacerii tale. Timpul petrecut în direcția dezvoltării afacerii tale este unul dintre cele mai importante avantaje pe care le poți avea și ar trebui să profiți din plin de acest aspect. Lasă pe seama profesioniștilor administrarea flotei auto și concentrează-te pe aspectele cele mai importante ale business-ului tău.

  1. Scapi de planificarea costurilor aferente flotei

Dacă apelezi la o firmă de administrare flota auto, pe lângă faptul că vei avea mai mult timp pentru administrarea efectivă a afacerii tale, nu va fi nevoie nici măcar să planifici costurile aferente flotei. Există companii ca businesslease.ro care se ocupă de aceste aspecte pentru tine. Poți negocia diferite oferte și poți ajunge la o soluție extrem de avantajoasă pentru firma ta.

  1. Nu trebuie să-ți mai faci griji în legătură cu achiziția, întreținerea și vânzarea mașinilor

Unul dintre cele mai importante avantaje pe care le poți avea atunci când apelezi la o firmă de administrare a flotei auto este acela că nu mai ești nevoit să-ți iei din timpul destinat dezvoltării afacerii tale pentru a căuta vehicule în vederea achiziționării lor. De asemenea nu mai ești nevoit nici să cauți eventuali cumpărători pentru mașinile care nu mai dau randamentul scontat pentru afacerea ta.  

În concluzie, o firmă specializată în administrarea și managementul flotei de mașini te poate ajuta să-ți menții focusul pe obiectivele reale ale afacerii tale, să scapi de timpul petrecut în planificarea costurilor aferente flotei și să nu-ți mai faci griji în legătură cu procesul de achiziție sau vânzare a vehiculelor firmei tale.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...