Care sunt orașele unde se vor deschide noi centre comerciale anul acesta

NEPI Rockcastle, Prime Kapital și Altex sunt cei trei dezvoltatori imobiliari care vor inaugura centre comerciale în mai multe orașe din țară.

Acestea, atât de tip mall cât și parcuri de retail, vor fi inaugurate în orașe medii din România, respectiv Satu Mare, Baia Mare, Slatina, Roman și Slobozia.

Satu Mare Shopping City

Satu Mare Shopping City este cel mai mare centru comercial care va fi inaugurat în acest an. Cu o suprafață de 28.700 mp, mall-ul va fi primul din oraș și va aduce un hipermarket Carrefour și magazine, confirmate până acum, Office Shoes, Anna Cori / Denis, Pepco, LC Waikiki, un restaurant Spartan și o sală de jocuri Million.

Cel mai probabil, Satu Mare Shopping City va fi inaugurat la sfârșitul lunii noiembrie sau începutul lunii decembrie.

Baia Mare Value Centre

Baia Mare Value Centre va fi cel mai mare centru comercial inaugurat până acum de Prime Kapital pe piața locală, cu o suprafață de 22.500 mp. Carrefour va fi ancora principală, iar printre retaileri se numără TXM, Pepco, Takko, Deichmann.

Parcul de retail Baia Mare Value Centre va fi inaugurat până la sfârșitul anului.

Roman Value Centre

Roman Value Centre va fi prima destinație modernă de shopping din oraș. Parcul de retail, dezvoltat de Prime Kapital, va avea ca ancoră principală un hipermarket Carrefour de 6.500 mp, iar printre chiriași se numără Altex, Jysk, CCC, Hervis, Deichmann, Pepco, KFC, Dabo Doner, Benvenuti, Vodafone, Cador, Inmedio, Banca Transilvania.

Roman Value Centre va fi inaugurat în data de 8 noiembrie.

Slobozia Value Centre

Slobozia Value Centre este o galerie comercială, dezvoltată de Prime Kapital lângă hipermarketul Kaufland din Șos. București-Constanța, nr. 3F și va avea o suprafață de 10.000 mp.

Retailerii care vor deschide magazine în galeria comercială vor fi TXM, DM Drogeriemarkt, CCC, Noriel, Sportisimo, New Yorker, LC Waikiki, Animax.

Slobozia Value Centre se va deschide până la sfârșitul anului.

Altex Retail Park Slatina

Parcul comercial Altex Slatina se află deja la faza finisajelor, fiind situat lângă Kaufland Centrul Vechi Slatina, Bd. Nicolae Titulescu, nr. 29.

Pe lângă cel mai mare magazin Altex din oraș, parcul comercial aduce și unități ale retailerilor Pepco, Sportisimo, Noriel, Drogerie Markt și CCC. 

În același timp cu inaugurarea noului Altex Retail Park Slatina se va deschide și noua galerie comercială din interiorul Kaufland Slatina (unitate care a trecut printr-un amplu proces de modernizare), care aduce și o nouă zonă de food, pe lângă farmacia Sensiblu și un magazin Inmedio modernizat.

Cel mai probabil, inaugurarea Altex Retail Park Slatina se va face la sfârșitul lunii septembrie, sau începutul lunii octombrie.

- Publicitate -

Piața hotelieră din București a continuat să recupereze scăderile din pandemie

Rata de ocupare a hotelurilor din București a crescut anul trecut la 66% comparativ cu 61% în 2022, însă...

București vs Ilfov. Cum a evoluat piața imobiliară din cele două zone

Tranzacțiile rezidențiale din județul Ilfov au crescut cu 6% în 2023, comparativ cu anul precedent, în vreme ce, în...