Care sunt cele mai scumpe locuințe din București

Amenajate cu eleganță, cele mai costisitoare apartamente ale Capitalei vin la pachet cu terase uriașe, perfecte pentru petreceri private, pe fundalul unor priveliști unice. Găsiți mai jos câteva detalii despre cele mai scumpe apartamente din București, listate în luna august, pe portalul imobiliar Imopedia.ro.

„Amplasate de obicei la ultimele niveluri ale unor imobile de lux, apartamentele de milioane de euro ale Bucureștiului au atuuri spectaculoase, inspirate din reviste sau din filme. Dedicate unui segment destul de restrâns de clienți, astfel de proprietăți nu au fost la fel de afectate de criză ca cele accesibile maselor. Pe de altă parte, vedem anual doar câteva astfel de tranzacții, pe care proprietarii arareori le doresc mediatizate”, declară Răzvan Muntean, General Manager IMOPEDIA.ro

Duplex, în Primăverii – 1,2 milioane euro

Amplasat la ultimele două niveluri ale unui imobil din anul 2004, cu șase etaje, acest apartament are vedere către parcurile Bordei și Herăstrău, dar și către oraș. Cu o suprafață utilă de 251 metri pătrați, locuința cu trei camere beneficiază de o terasă spațioasă și de un balcon generos. Ca o notă inedită, accesul în locuință se face direct din lift. Vezi mai multe detalii aici.

Penthouse, în Băneasa – 1,2 milioane euro

Această proprietate se află la ultimul etaj al unui imobil cu patru niveluri – construit în anul 2008, blocul face parte dintr-un complex rezidențial de lux, din pădurea Băneasa. Cu o suprafață utilă de peste 300 metri pătrați, apartamentul este împărțit în șase camere (în afară de living și dormitoare, una dintre încăperi are rol de bibliotecă). Proprietatea este oferită atât spre vânzare, cât și spre închiriere, contra sumei de 5.500 euro/lună. (Vezi mai multe detalii aici)

Penthouse, în Aviatorilor – 1,3 milioane euro

La cinci minute de mers pe jos de parcul Herăstrău, la ultimul etaj al unui imobil din anul 2006, se află acest apartament cu patru dormitoare, două terase și patru băi, cu o suprafață construită de 910 mp și utilă de 310 mp.Amenajat în stil clasic, de către un arhitect italian, apartamentul se poate vinde cu tot mobilierul, în funcție de dorința noului proprietar. De asemenea, locuința vine la pachet cu patru locuri de parcare în subteran, de unde există lift direct până la interior. Proprietatea este listată de mai mulți agenți imobiliari, atât cu prețul de 1,299 milioane euro (vezi detalii aici), cât și cu prețul de 1,3 milioane euro (vezi detalii aici). Construit în anul 2006, blocul exclusivist are doar patru locuințe, fiecare ocupând un întreg nivel.

Penthouse pe două niveluri, pe Șoseaua Nordului – 1,8 milioane euro

Ultimele două niveluri (5+6) ale unui imobil de lux inaugurat în anul 2009 sunt ocupate de acest penthouse cu șase încăperi. Cu o suprafață construită de 530 mp (280 mp utili și 250 mp terase), proprietatea beneficiază de o panoramă excelentă către Parcul Herăstrău. Pe primul nivel al locuinței se întind livingul, bucătăria și cele patru dormitoare, în timp ce la al doilea nivel se regăsește camera dedicată hobby-urilor. Totodată, proprietatea este însoțită de două locuri de parcare în garajul subteran. (Vezi mai multe detalii aici)

Duplex la ultimele niveluri, în Primăverii – 2,9 milioane euro + TVA

Ocupând ultimele două niveluri ale unui imobil cu cinci etaje, această proprietate este spectaculoasă atât prin dimensiuni, cât și prin împărțire. Locuința se întinde pe o suprafață de 400 mp, iar fiecare nivel beneficiază de câte o terasă generoasă, ambele însumând peste 200 mp. Inaugurat în urmă cu patru ani, blocul este ridicat într-o zonă exclusivistă, pe o stradă din cartierul Primăverii cu acces restricționat publicului. Locuința vine la pachet cu două locuri de parcare în garajul subteran, iar prețul preferențial de 2,9 milioane euro + TVA este valabil doar până la finalul lunii august. (Vezi mai multe detalii aici)

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...