Care sunt cele mai deținute criptomonede de investitorii români

Pentru investitorii români care utilizează platfroma de tranzacționare eToro, Cardano rămâne în continuare cel mai deținut criptoactiv, urmat de Bitcoin, Ethereum și Ripple (XRP).

Dodgecoin și Shiba și-au păstrat locurile 5 și 6. Topul românesc a avut și o intrare nouă – Flare, care a ajuns pe locul 10, de pe locul 11 în trimestrul trecut, înlocuind Stellar.

Bitcoin și-a consolidat poziția de cel mai deținut criptoactiv pe platforma eToro în trimestrul al doilea din 2023 la nivel global, înregistrând o revenire în evoluția prețurilor.

La nivel global, cele mai mari mișcări au fost observate în cazul token-urilor mai mici, Arbitrum (+180%), Cartesi (+46%) și Amp (+12%) înregistrând cele mai mari creșteri ale numărului de deținători.

De asemenea, au avut performanțe bune și Orchid (+12%), Band Protocol (+10%), Fetch.ai (+10%), Immutable X (+8%), My Neighbour Alice (+7%), Livepeer și Hedera Hashgraph (+6%).

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

CITEȘTE ȘI: eToro, program de investiții în valoare de 20 milioane de dolari în NFT

- Publicitate -

Ultimele

Piața investițiilor imobiliare s-a contractat cu 43%, până la un nivel de 181 milioane euro

Numărul proprietăților imobiliare tranzacționate în primul semestru a crescut cu 30% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, însă...