Care sunt beneficiile unui angajat Jysk

JYSK a demarat o campanie dedicată atragerii noilor angajați și retenției celor existenți: „Joburi pe stil scandinav”. În acest context, compania a analizat în octombrie 2018 percepția angajaților și a potențialilor angajați asupra mediului profesional din JYSK România. Chestionarul a fost realizat în mediul online.

Din exterior, mediul profesional din JYSK este perceput drept prietenos, cu multe oportunități și relaxat. Cele mai dorite beneficii sunt mediul de lucru plăcut (70.69%), trainingurile și oportunitățile de dezvoltare (60.34%) și tichetele de masă și cele de vacanță (44.83%).

Dintre programele de dezvoltare, cele mai atrăgătoare pentru potențialii angajați sunt planul de dezvoltare individuală, motivarea angajaților și leadershipul. Cât despre traininguri, cel mai popular este acela de comunicare eficientă cu clienții, urmat de cele de caracteristici ale produsului și de vânzări. Cel mai râvnit job este acela de asistent de vânzări (42.86%).

În ceea ce îi privește pe angajații JYSK, ei s-au declarat extrem de interesați de evoluția în carieră (97.73%). Trainingurile preferate sunt cele de motivare a angajaților (72.09%), urmate de acelea de leadership (67.44%) și de vânzări (62.79%). Pe o scară de la 1 la 100, angajații JYSK au dat nota medie de 89 când au fost întrebați dacă trainingurile parcurse până acum în companie îi ajută în carieră.

Printre beneficiile oferite angajaților de la JYSK se numără asigurarea medicală privată, tichetele de vacanță care, în funcție de vechimea în companie, pot ajunge până la 1500 de lei, trainingurile, tichetele de masă, cafea și fructe zilnic, un tort cu ocazia aniversării și o petrecere tematică anuală la care participă angajații din toată țara. Politica de beneficii este actualizată regulat în funcție de nevoile și feedback-ul angajaților.

- Publicitate -

4 din 5 români au returnat cel puțin o dată ambalajele reciclabile SGR

Potrivit unui studiu Kantar, 4 din 5 români intervievați au returnat cel puțin o dată ambalaje SGR, reprezentând o...

Peste 75% din faza a doua a ansamblului Nusco City a fost vândută

Nusco City, cel mai mare proiect de regenerare urbană din Nordul Capitalei, a ajuns cu vânzările fazei a doua...