Care au fost cele mai solicitate intervenții de chirurgie plastică în 2021

Clinica Zetta a făcut un Top 5 al celor mai solicitate intervenții de chirurgie plastică, la nivelul primului trimestru din 2021.

Primele trei locuri sunt ocupate de augumentarea mamară (cost mediu 3.500 euro), ridicarea sânilor cu ajutorul implantului mamar (aprox. 4.500 euro) și blefaroplastia superioară (1.000 euro).

Pe următoarele locuri trec intervențiile de ridicare a sânilor fără implant (cost mediu 4.000 euro) și rinoplastia (aproximativ 2.400 de euro).

Din datele Clinicii Zetta reiese că, în piață, cele mai multe clinici de chirurgie plastică prestează servicii estetice în proporție de peste 80-90%.

În clinica noastră, care a devenit de anul acesta Spitalul Zetta, serviciile medicale estetice reprezintă 56% din total, spune Andreea Constantin, CEO Clinica Zetta.

Pentru 2021, clinica mizează pe o cifră de afaceri de aproximativ 13,23 milioane lei, cu aproape 20% mai mult decât nivelul înregistrat în anul precedent.

În prezent, circa 90% din veniturile totale ale clinicii vin din operații, iar restul de 20% înseamnă proceduri de cabinet, consultații, medicină estetică.

- Publicitate -

Veniturile din mineritul Bitcoin, vârf de 107 milioane de dolari într-o zi

Veniturile zilnice din mineritul Bitcoin au atins un maxim istoric de 107,7 milioane de dolari în ziua înjumătățirii recompenselor,...

Principalii dezvoltatori imobiliari au început să-și consolideze portofoliile de terenuri

Principalii dezvoltatori imobiliari din România au început să-și consolideze portofoliile de terenuri, iar 2024 se anunță un an foarte...