Cardurile BCR IKEA și George vor fi realizate din 85% plastic reciclat

Începând cu luna octombrie, clienții BCR au posibilitatea de a utiliza un card fizic prietenos cu mediul, realizat din 85% plastic reciclat.

Primele carduri „verzi” sunt cardul de credit BCR IKEA sau cardul de debit George, varianta de culoare pe albastru, cea mai cerută versiune dintre cele patru disponibile.

Chiar dacă materia primă care stă la baza dezvoltării noilor carduri este diferită, acestea păstrează toate funcționalitățile de până acum.

Cardul BCR IKEA este primul card de credit ce oferă 60 de rate fără dobândă, dar și posibilitatea de a-l obține direct în magazinele IKEA și de a achiziționa produsele pe loc.

În scurt timp, toate cardurile George, disponibile în patru versiuni de culoare (albastru, roz, verde și turcoaz), vor fi emise exclusiv din materiale prietenoase cu mediul. 

- Publicitate -

Veniturile din mineritul Bitcoin, vârf de 107 milioane de dolari într-o zi

Veniturile zilnice din mineritul Bitcoin au atins un maxim istoric de 107,7 milioane de dolari în ziua înjumătățirii recompenselor,...

Principalii dezvoltatori imobiliari au început să-și consolideze portofoliile de terenuri

Principalii dezvoltatori imobiliari din România au început să-și consolideze portofoliile de terenuri, iar 2024 se anunță un an foarte...