CardAvantaj aduce mai multe rate și vouchere cadou la Praktiker

Credit Europe Bank și Praktiker aduc până la data de 15 octombrie 2015, fiecărui nou posesor de CardAvantaj un număr extins de rate și vouchere cadou în valoare de 200 lei.

Clienţii care solicită până la data de 30 septembrie, 2015 şi intră în posesia unui CardAvantaj, emis în perioada campaniei, vor beneficia de un număr extins de 14 rate fără dobândă şi vor primi cadou patru vouchere, fiecare în valoare de 50 lei. Acestea vor putea fi folosite, împreună cu noul card, la achiziționarea de produse din orice magazin Praktiker. Campania de emitere se va desfăşura până la sfârșitul lunii septembrie, în întreaga ţară.

Voucherele cadou se pot utiliza în  magazinele Praktiker pentru cumpărături cu valori între 500 și 2.000 lei, progresiv, câte un voucher la fiecare 500 lei achitaţi. Astfel, de exemplu, pentru o tranzacţie de 1.500 lei se vor putea folosi 3 vouchere, care se vor scădea din suma de plată.

„Prin campania CardAvantaj și Praktiker – 14 rate şi 200 lei vouchere cadou le oferim noilor posesori de CardAvantaj beneficii crescute. Pe lângă avantajele plăţii în rate fără dobândă, aceștia pot profita de discounturi la cumpărături la Praktiker prin folosirea acestor vouchere cadou. Totodată, împreună cu partenerul nostru de lungă durată, Praktiker, am decis să le punem clienților la dispoziţie un număr extins de rate, de la 9 la 14, pentru a le face și mai accesibile produsele dorite pentru amenajarea casei sau grădinii”, declară Engin Alaybayoglu, Chief Retail Banking and Cards Officer, Credit Europe Bank România

Voucherele sunt valabile până la data de 15 octombrie 2015.

„Această campanie desfășurată în parteneriat cu Credit Europe Bank este încă o dovadă că toți clienții Praktiker beneficiază de cele mai bune soluții financiare de pe piață. De asemenea, ea face parte din campania noastră aniversară extinsă prin care celebrăm 13 ani de existență pe piața din România, 13 ani în care  Praktiker  s-a dovedit un partener de nădejde atunci când clienții nostri au dorit să își transforme casa în acasă”, a declarat Mirela Ochiană, Marketing Manager Praktiker România.

Pentru mai multe informaţii despre campanie şi despre CardAvantaj, cel mai iubit card de cumpărături în rate din România, prezent în aproximativ 9.500 de magazine partenere, în întreaga ţară, accesaţi www.cardavantaj.ro și www.praktiker.ro.

- Publicitate -

Aproape două treimi dintre români au făcut economii în ultimele 12 luni

Românii încearcă să se pregătească pentru situațiile neprevăzute făcând economii. Astfel, peste 64% dintre respondenții români ai unui sondaj...

Ungurii de la KÉSZ au autorizație de construire pentru ansamblul Corallis Apartments

KÉSZ a obținut autorizația de construire pentru proiectul rezidențial Corallis Apartments, situat pe malul Lacului Grivița, în zona Petrom...