Caravana „Bucătar din plăcere Lidl” a ajuns în București

După edițiile din Brașov, Sibiu, Constanța, Timișoara, Cluj-Napoca, Oradea, Iași și Mangalia, Caravana „Bucătar din Plăcere“ va face o ultimă oprire în acest weekend, în București.  Evenimentul va avea loc între 26-27 august, începând cu ora 17:00, în  Parcul Titan.

Pe parcursul celor două zile de eveniment, caravana va organiza la scenă deschisă demonstrații de gătit susținute de către Chef Florin Dumitrescu, Teodora Rogobete (Teo’s Kitchen) și Andrei Aradits, workshop-uri de fitness și alimentație sănătoasă, momente de umor și jocuri interactive, karaoke, ateliere pentru copii, nenumărate concursuri și momente surpriză oferite de invitații speciali ai caravanei. Spectatorii evenimentului vor avea oportunitatea de a câștiga premii și vouchere de cumpărături Lidl dar și de a participa la un concurs special susținut de Freeway, Argus și Gelatelli, prin care pot câștiga un circuit pentru două persoane în Franța, Coasta de Azur-Valea Loarei și Paris, oferit prin Lidl Tour.

Pe lângă multitudinea de surprize și premii pregătite de Lidl în fiecare moment, caravana „Bucătar din plăcere” va găzdui la finalul celor două zile de eveniment și un concert surpriză, susținut de Ami.

- Publicitate -

România va depăși 4,5 milioane mp spații de retail modern la final de 2024

În 2024, stocul de spații de retail modern va depăși 4,5 milioane de metri pătrați, cu mai mult de...

Platforma Hedepy a încheiat 2023 cu o investiție de 3,9 milioane de euro

Platforma de psihoterapie online care reunește sute de terapeuți din întreaga lume Hedepy, a finalizat la sfârșitul anului trecut...