Capital Finance Limited, parteneriat de succes cu Rota Capital!

Cum beneficiază Sebastian Celea de pe urma noii colaborări?

2023 începe pentru Sebastian Celea mai bine decât și-ar fi putut imagina!  Omul de afaceri român tocmai a reușit să își propulseze compania de brokeraj, al cărei unic acționar este. Capital Finance Limited a încheiat recent o fuziune cu celebra Rota Capital, compania de intermedieri financiare, parte a grupului Rota International Holding.

ESTE UN PARTENERIAT PE CARE L-AM CĂUTAT UN TIMP ÎNDELUNGAT ȘI PENTRU CARE AM MUNCIT FOARTE MULT!

Noul parteneriat strategic înseamnă pentru compania lui Sebastian Celea rotunjirea cifrei de afaceri, dar și expunere internațională într-un domeniu competitiv. Fuziunea mărește capitalul social al companiei Capital Finance Limited la 20 de milioane de euro.

SEBASTIAN CELEA, CEO CAPITAL FINANCE LIMITED: „Apreciez că acest pas, exact aşa cum a fost el făcut acum, este deosebit de avantajos pentru ambele părţi, tocmai de aceea am şi refuzat propunerea iniţială din partea Rota Capital de a preda portofoliul de clienţi. Mărturisesc că este un parteneriat pe care l-am căutat un timp îndelungat și pentru care am muncit foarte mult!”         

În 2021, compania lui Sebastian Celea a atins o cifră de afaceri de 10 milioane de euro. În ceea ce priveşte datele pe 2022, omul de afaceri prevede o creştere semnificativă: suma totală ar putea depăși 15 milioane de euro! Sebastian Celea s-a făcut remarcat prin intermediul companiei sale încă din anul 2017, datorită serviciilor de calitate oferite clienților, soluțiile financiare inteligente propuse acestora ridicându-se la peste 100 de milioane de euro.

Pentru Rota Capital acest pas înseamnă extinderea serviciilor de brokeraj. Parte a Rota International Holding, compania alături de care Sebastian Celea își va consolida poziția în piață, are ca obiectiv principal creşterea calităţii şi a competitivităţii pe pieţele pe care este prezentă, pentru a atinge aşteptările clienţilor şi ale partenerilor.

SEBASTIAN CELEA S-A REMARCAT ȘI PRIN ACTE CARITABILE

Om de afaceri prin excelenţă, Sebastian Celea se află, totodată, şi la conducerea Camerei de Comerț România-Letonia, o instituţie care promovează colaborarea între state, Celea încercând constant, din postura de preşedinte, să atragă investiţii bilaterale, dar și să aducă împreună oameni de afaceri din ambele țări, pentru proiecte promițătoare. Dincolo de lumea business-ului, Sebastian Celea se concentrează și pe acțiunile de ajutorare: în 2022 a fost unul dintre numele importante care au sprijinit poporul ucrainean după invazia rusă. Şi sportul românesc a primit ajutor din partea lui Sebastian Celea.

Suntem onorați să putem contribui la susținerea talentelor care bat la porțile afirmării și care pot duce numele țării noastre sus în clasamentele mondiale. Avem atâtea exemple că se poate! (…) Noi toți avem datoria să facem în așa fel încât de ele să audă o lume întreagă.

Omul de afaceri a devenit sponsorul oficial al mai multor pugilişti români, le-a promovat reuşitele şi le-a suportat cheltuielile antrenamentelor. Sebastian Celea are în plan ca şi în 2023 să continue acţiunile de sprijinire a pugiliştilor români, pentru că vede în sport „o formă privilegiată de cultură”.

- Publicitate -

Ultimele

Piața jucăriilor din România, nivel record de peste 1,7 miliarde lei în 2022

Cifra de afaceri a pieței de jucării din România (producție & comerț) a crescut cu 14% față de 2020...