Când vor fi deschise noile mall-uri din Târgu Mureș și Craiova

UPDATE (Iunie 2020) | Shopping City Târgu Mureș se deschide joi, 25 iunie.

UPDATE (Mai 2020) | Construcția Shopping City Târgu Mureș a fost finalizată în prima parte a anului, iar centrul comercial va fi inaugurat în cel de-al treilea trimestru al anului 2020.

Inaugurarea ar fi trebuit să fie la sfârșitul lunii martie 2020, dar pandemia de coronavirus și restricțiile impuse de autorități au dus la imposibilitatea respectării planului inițial.

Informația inițială

NEPI Rockcastle a publicat raportul pentru al doilea semestru din 2019, publicație în care se regăsesc atât informații financiare, cât și detalii despre investițiile viitoare.

La începutul anului, NEPI Rockcastle avea în construcție doar centrul comercial din Târgu Mureș, în timp ce alte patru centre comerciale din regiune erau în proces de modernizare.

Shopping City Târgu Mureș se deschide anul acesta

Shopping City Târgu Mureș, singurul centru comercial aflat în construcție, se va deschide în cel de-al doilea semestru al anului acesta. Mall-ul va avea o suprafață închiriabilă de 39.800 mp.

Shopping City Târgu Mureș a costat până acum 40 de milioane de euro, iar la finalul investiției se va ajunge la un cost de peste 68 milioane de euro.

Promenada Craiova se deschide în 2021

Cel mai nou centru comercial din Oltenia, Promenada Craiova, se va deschide în cel de-al treilea trimestru al anului 2021.

Promenada Craiova a costat până acum 24 de milioane de euro (costurile achiziției terenului din Balta Craioviței), iar la finalul investiției va ajunge la costuri de 115 milioane euro.

Centrul comercial va avea o suprafață de 56.500 mp închiriabili.

Două centre comerciale vor fi modernizate

NEPI Rockcastle continuă și modernizarea centrelor comerciale existente, în cel de-al doilea semestru al anului fiind programată deschiderea extensiei Shopping City Buzău, după o investiție de 11 milioane euro.

Cea mai importantă investiție în modernizare și extindere va fi în Promenada Mall București, centrul comercial fiind extins și cu o zonă de birouri. Astfel, centrul comercial va ajunge de la 39.400 mp la 62.300 mp.

Investiția, cu termen estimat de finalizare semestrul al doilea al anului 2022, va ajunge la 189 milioane euro.

- Publicitate -

Netflix domină piața de streaming locală. Cum se clasează competitorii

Românii iubesc Netflix, platforma americană de streaming fiind lider după numărul de abonați în țara noastră, cu o cotă...

Aproape 1 milion de persoane cu dizabilități erau înregistrate la finalul anului 2023

La finalul anului 2023 a fost înregistrat un număr de 923.578 persoane, dintre care 98,28% (907.715 persoane) care se...