All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

duminică | 24 ianuarie | 2021
5.7 C
București

Când se vor deschide noile centre comerciale NEPI

Într-un raport publicat pe siteul BVB, cel mai mare dezvoltator de centre comerciale din România, NEPI, anunță datele estimate pentru deschiderea a mai multe proiecte de centre comerciale.

Astfel, cel mai mare proiect aflat în dezvoltare, Mega Mall București, se va deschide în 23 aprilie 2015, Shopping City Piatra Neamț se va deschide în 2016, în timp ce pentru Shopping City Timișoara, a cărui construcție a demarat în decembrie 2014 nu s-a stabilit încă data deschiderii, dar este posibil să fie deschis la sfârșitul acestui an.

Dezvoltatorul mai are în proiect și o serie de extensii pentru mai multe centre comericale existente:

Severin Shopping Center – Deschiderea Fazei I, în care sunt planificați 9,700m2 de extensie, inclusiv un cinematograf cu șase ecrane, este planificată pentru septembrie 2015.

Deva Shopping Center – Unitatea va fi reconfigurată printr-o extensie de 10.600m2, într-un mall regional. Extensia și reconfigurarea vor cuprinde în plus zone comerciale de modă și entertainment, inclusiv un cinematograf cu șase ecrane. Deschiderea este preconizată pentru septembrie 2015.

City Park Mall Constanța – Au început lucrările la extensia de 20.200m2 lângă cei 29.284m2 deja existenți în City Park Constanța, România. S-a obținut autorizația de construcție pentru un cinematograf de zece ecrane Cinema City, care va deține cea de-a doua sală 4DX din țară (prima va fi în Mega Mall, deasemenea dezvoltat de către NEPI). Procesele de autorizări și închirieri pentru cei 19.000m2 GLA din Faza II a extensiei sunt în curs. Faza I a început, iar deschiderea este preconizată a avea loc înainte de iunie 2015. În funcție de autorizări, restul extensiei trebuie să se deschidă în noiembrie 2015.

- PUBLICITATE -