Când se deschid mallurile NEPI

.
.

Cel mai activ dezvoltator de spații comerciale, NEPI, a anunțat, într-un rapot trimis Bursei de Valori, data estimativă a deschiderii mai multor centre comerciale.

Mega Mall București, construit pe terenul fostei fabrici Electroaparataj în colaborare cu grupul austriac Real4You, cu o suprafață totală închiriabilă de 70.000 m2, are data deschiderii planificată pentru cel de-al doilea trimestru al anului 2015.

Vulcan Value Centre București, va fi situat pe un teren de 78.000 m2, în spatele magazinului Kaufland Sebastian, în apropierea Liberty Center, cu acces din Strada Progresului. Pe această locație se va construi un centru comercial cu o suprafață totală închiriabilă de 24.900 m2, incluzând un hipermarket Carrefour și alți chiriași importanți, printre care Drogerie Markt, C&A, Domo, H&M, Takko și KFC. Deschiderea este planificată pentru septembrie 2014.

Shopping City Târgu Jiu, va fi construit pe un teren în suprafață totală de 40.000 m2 și va avea o suprafață închiriabilă de 27.000 m2. Au fost semnate contracte de închiriere pentru 50% din suprafața totală închiriabilă, având ca ancoră hipermarket-ul Carrefour. Data prevăzută pentru deschidere este octombrie 2014.

Strip Malluri: În afara de cele patru extensii construite lângă magazine Kaufland în 2013 (Alexandria, Petroșani, Sighișoara, Sfântu Gheorghe), NEPI estimează finalizarea unei extensii similare în Vaslui, în al doilea trimestru al anului 2014. Dezvoltatorul va urmări și alte oportunități de dezvoltare în orașe de dimensiuni similare din România, insuficient deservite de spații de retail moderne.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...