Canal 33 a primit o finanțare de la Invest Club

Postul TV de business Canal 33 a obținut o finanțare din partea Invest Club pentru crearea unor proiecte video și online de educație financiară, dar și de mediatizare a antreprenorilor români. Prin atingerea acestor subiecte, publicul larg ar urma să poată răspundă mai bine la întrebarea: Ce pot să fac cu banii mei?

Printre temele abordate de Canal 33, vor fi cele referitoare la importanța investițiilor pe piața de capital ca o componentă necesară a unui portofoliu echilibrat, si cele legate de investitiile comune facute de oameni care au obiective similare si care pot sa gaseasca in Invest Club o platforma ce faciliteaza accesul la informatii si persoane din domeniul investitional.

Echipele Invest Club și Canal 33 sunt interesate de promovarea educației financiare, a investiţiilor și a dezvoltării personale în România. Suntem entuziasmaţi să contribuim la crearea acestui nou proiect, care aduce viziune și obiective îndrăzneţe pentru societatea românească”, spune Paul Maior, preşedinte Invest Club.

În acest moment, Canal 33 împreună cu Invest Club pregătesc o emisiune adresată investițiilor, care ar urma să ia startul la finalul acestui an.

Conform unui studiu Standard & Poor’s realizat în 2015, România este pe ultimul loc în Uniunea Europeană în ceea ce privește educația financiară, doar 21% dintre locuitorii țării având cunoștințe minime, de tipul cum se calculează o dobândă și ce este inflația. La nivel global, România este pe locul 124 din 143, aproape la același nivel cu țări precum Honduras, Sudan și Uzbekistan. Potrivit cercetării, doar 15% dintre locuitorii țării noastre economisesc și investesc pentru a avea bani la pensie.

Invest Club a ales să susțină financiar Canal 33 făcând aport de capital contra unui pachet de acțiuni în companie. Suma investită este confidențială.

- Publicitate -

Românii au comandat cu livrare la locație peste 10.000 de burgeri pe zi în 2023

Cu o creștere de peste 15% față de 2022, burgerii rămân în topul preferințelor culinare comandate de români cu...

The first full autonomous PENNY store in the world is open in Bucharest

PENNY opened on May 29, 2024, in Bucharest, the first full autonomous store in its network, where articles are...