Campionatul Mondial se vede la Veranda Mall pe un ecran de 7m

Veranda Mall pune la dispoziția comunității sale un ecran cu diagonala de 7m, unde poate fi vizionat Mondialul de Fotbal 2018.

„Începând de astăzi, îi așteptăm pe toți pasionații de fotbal și de sport în general în zona amfiteatrului Veranda Mall, pentru a urmări împreună cele mai importante meciuri ale acestei veri. Ne străduim în permanență să venim în întâmpinarea vizitatorilor noștri, oferindu-le activități speciale și cât mai variate, inclusiv din zona sporturilor, iar amplasarea unui ecran dedicat Mondialului de Fotbal 2018 reprezintă un exemplu elocvent în acest sens. Pe un ecran de 7 metri, în aer liber, alături de prieteni, dar și de simpli iubitori ai sportului din cartierul Obor, fotbalul devine și mai frumos”, a declarat Maria Crăciun, manager Veranda Mall.

Ecranul este pus la dispoziția comunității Veranda Mall începând cu 14 Iunie și până la încheierea Mondialului de Fotbal – 15 Iulie. Vă invităm să urmărim și să comentăm împreună meciurile!

Teren sintetic de fotbal după modelul Arena Națională

Mai mult, ieri a avut loc inaugurarea terenului sintetic de la Veranda Mall (amenajat după modelul Arenei Naționale), unde se va desfășura, în această perioadă, campionatul de minifotbal pentru copiii din comunitatea Sectorului 2. La eveniment au fost prezente și personalități ale fotbalului românesc: Ciprian Marica, Florin Cernat și Daniel Florea.

„Mă bucur foarte mult că am avut ocazia să iau parte la deschiderea acestui eveniment, care este mai mult decât un eveniment sportiv – este o dovadă de mobilizare și de interes față de viitorul și de pasiunea unei tinere generații. Este foarte important ca cei mici să fie încurajați să lupte pentru visele lor și, mai mult, să li se pună la dispoziție resursele necesare îndeplinirii acestor vise”, a spus Ciprian Marica.

- Publicitate -

Veniturile din mineritul Bitcoin, vârf de 107 milioane de dolari într-o zi

Veniturile zilnice din mineritul Bitcoin au atins un maxim istoric de 107,7 milioane de dolari în ziua înjumătățirii recompenselor,...

Principalii dezvoltatori imobiliari au început să-și consolideze portofoliile de terenuri

Principalii dezvoltatori imobiliari din România au început să-și consolideze portofoliile de terenuri, iar 2024 se anunță un an foarte...