Campionatul Mondial de Fotbal se vede pe Promenada

De astăzi și până pe 15 iulie, terasa Promenada va fi rezervată microbiștilor care vor putea trăi emoția stadionului urmărind, în aer liber, la înălțime, Campionatul Mondial de Fotbal FIFA Rusia 2018.

Astfel, întregul eveniment va fi transmis integral pe terasa Promenada, pe un ecran LED, full HD, având dimensiunea de 6.0 x 4.5 m, în parteneriat cu Televiziunea Română, care deține drepturile exclusive de televizare pentru cel mai așteptat eveniment fotbalistic al anului.

32 de echipe își vor disputa marele trofeu în 64 de partide, ceea ce înseamnă aproape 100 de ore de vizionare de meciuri la cel mai înalt nivel. Noutatea ediției, în afară de faptul că este prima cupă disputată într-o țară din Europa de Est, este arbitrajul video, ce va fi folosit în patru situații: validarea sau nu a unui gol, acordarea sau nu a unui cartonaş roşu, analizarea unei faze ce poate duce la dictarea unui penalty şi corectarea unei greşeli de identificare a unui jucător sancţionat.

Suporterii echipelor la ediția de anul acesta a Campionatului Mondial de Fotbal, dar și microbiștii nostalgici, își pot rezerva locuri pentru spectacolul fotbalistic la terasele TrickShot, Costadoro Coffee Lab sau Al Wady de pe Promenada.

- Publicitate -

România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane metri pătrați

În prezent, România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane de metri pătrați, din care...

Kingfisher, proprietarul Brico Depot, deschide un hub tehnologic în Cluj-Napoca

Kingfisher, compania internațională de bricolaj care deține B&Q, Screwfix, Castorama și Brico Depot, deschide un hub tehnologic la Cluj-Napoca,...