Campanie unică în România la Vitantis

sursa foto: smartlife.ro
sursa foto: smartlife.ro

În perioada 24 martie – 18 aprilie, Vitantis Shopping Center lansează campania de primăvară “Iepurașul curier dă premii în cartier”, în cadrul căreia vor fi distribuite 1000 de vouchere cadou valabile doar în Carrefour Vitantis.

 

Voucherele în valoare de 20 ron, vor fi împărțite în proximitatea centrului comercial Vitantis, străzile urmând să fie alese de către consumatori, prin vot, în aplicația de Facebook “Iepurașul curier dă premii în cartier”. Vitantis are o inițiativă inedită – își încurajează consumatorii să își exprime opinia și să voteze străzile pe care vor fi împărțite voucherele, aplicația fiind sub formă de concurs. Pe 31 martie, 50 dintre participanți, vorfi premiați pentru implicare prin tragere la sorţi, cu vouchere de cumpărături. Aplicația o puteți accesa de pe pagina de Facebook Vitantis Bucureşti.

 

Norocoșii pot valorifica voucherele cadou, în valoare de 20 ron, în perioada 7-18 aprilie, doar în Carefour Vitantis, la cumpărături de minimum 200 ron.

 

Mai mult, magazinele partenere Vitantis Shopping Center au pregătit oferte speciale, care îmbie cosumatorii la o sesiune de shopping. Campania “Iepurașul curier dă premii în cartier”, demarată pe 24 martie, reprezintă și o bună ocazie pentru completarea garderobei de primăvară-vară, precum și de împrospătare a look-ului.

 

Pentru mai multe detalii legate de concurs, aplicație și ofertele speciale, puteți accesa pagina de Facebook Vitantis Bucureşti, precum și site-ulwww.vitantis.ro .

- Publicitate -

Aproape două treimi dintre români au făcut economii în ultimele 12 luni

Românii încearcă să se pregătească pentru situațiile neprevăzute făcând economii. Astfel, peste 64% dintre respondenții români ai unui sondaj...

Ungurii de la KÉSZ au autorizație de construire pentru ansamblul Corallis Apartments

KÉSZ a obținut autorizația de construire pentru proiectul rezidențial Corallis Apartments, situat pe malul Lacului Grivița, în zona Petrom...