Camicissima a deschis primele trei magazine în România

Camicissima, brand italian cu tradiție în fabricarea cămășilor bărbătești, intră pe piața din România și deschide magazine în trei centre comerciale din București.

Primele magazine din România sunt amplasate în Park Lake Shopping Center, Plaza România și Mega Mall, urmând ca, până la finalul anului, rețeaua să se extindă în alte trei locații.

Fiecare magazin oferă un serviciu de personalizare a cămășii prin brodare, oferind produsului final o notă de exclusivitate și personalitate.

„Suntem încântați să anunțăm prezența brandului italian Camicissima pe o piață cu mult potențial de dezvoltare, precum România. Camicissima oferă consumatorului o gamă variată de articole vestimentare, o expresie a stilului italian rafinat, care se adresează bărbatului atent la detalii și la calitate”, a declarat Fabio Candido, Președintele companiei.

Camicissima este unul dintre brandurile italiene cu tradiție în fabricarea cămășilor, fondat în 1931. Rețeaua internațională de magazine se întinde din America, până în Europa, Orientul Mijlociu și Asia, cu 300 de magazine în 18 țări.

Sediul central este în Milano, dar compania are birouri regionale și în Shanghai.

- Publicitate -

România va depăși 4,5 milioane mp spații de retail modern la final de 2024

În 2024, stocul de spații de retail modern va depăși 4,5 milioane de metri pătrați, cu mai mult de...

Platforma Hedepy a încheiat 2023 cu o investiție de 3,9 milioane de euro

Platforma de psihoterapie online care reunește sute de terapeuți din întreaga lume Hedepy, a finalizat la sfârșitul anului trecut...