Camicissima a deschis primele trei magazine în România

Camicissima, brand italian cu tradiție în fabricarea cămășilor bărbătești, intră pe piața din România și deschide magazine în trei centre comerciale din București.

Primele magazine din România sunt amplasate în Park Lake Shopping Center, Plaza România și Mega Mall, urmând ca, până la finalul anului, rețeaua să se extindă în alte trei locații.

Fiecare magazin oferă un serviciu de personalizare a cămășii prin brodare, oferind produsului final o notă de exclusivitate și personalitate.

„Suntem încântați să anunțăm prezența brandului italian Camicissima pe o piață cu mult potențial de dezvoltare, precum România. Camicissima oferă consumatorului o gamă variată de articole vestimentare, o expresie a stilului italian rafinat, care se adresează bărbatului atent la detalii și la calitate”, a declarat Fabio Candido, Președintele companiei.

Camicissima este unul dintre brandurile italiene cu tradiție în fabricarea cămășilor, fondat în 1931. Rețeaua internațională de magazine se întinde din America, până în Europa, Orientul Mijlociu și Asia, cu 300 de magazine în 18 țări.

Sediul central este în Milano, dar compania are birouri regionale și în Shanghai.

- Publicitate -

Ultimele

Românii sunt mai puțin interesați să cumpere locuințe și se orientează spre închiriere

Ponderea celor care plănuiesc să achiziționeze o locuință în următoarele 12 luni a scăzut cu 8%, de la 45%...