Camere de hotel de vânzare în noul proiect Nordis Mamaia

  • Nordis pregătește un ansamblu mixt, hotel de 5 stele și apartamente rezidențiale, în zona de nord a stațiunii Mamaia.
  • Lucrările vor fi finalizate în 2021, iar la final, proiectul va avea 730 de camere de hotel și 290 de apartamente, cu o suprafață totală de 80.000 de metri pătrați.
  • Investiția se ridică la 70 de milioane de euro.

Dezvoltatorul aduce un concept nou pe piața din România: investiția într-o cameră de hotel care generează bani pentru proprietar și o poate folosi timp de o săptămână pe an.

Astfel, camerele de hotel pot fi achiziționate de către investitori, care sunt închiriate apoi către dezvoltator. Astfel, fiecare proprietar va primi, lunar, o chirie fixă, fără să mai aibă în grijă sarcinile conexe, cum ar fi întreținerea spațiului achiziționat, închirierea către turiști sau perioadele fără flux de clienți. Investitorii care aleg să profite de acest concept au un randament garantat, camerele urmând să fie subînchiriate în regim hotelier turiștilor.

Proprietatea crește în valoare în decursul anilor, iar randamentul garantat este de 7% pe an, calculat la suma investită de fiecare proprietar, distribuită în 12 tranșe lunare. Mai mult, proprietarul beneficiază și de o vacanță de șapte zile pe an. 

Cine sunt cumpărătorii

Investițiile de până acum sunt majoritar făcute de bărbați cu vârsta cuprinsă între 30 și 45 de ani, finanțate în proporție de 90% din surse proprii.

Astfel, 45% dintre aceștia au plătit integral în avans, 45% au plătit în tranșe și foarte puțini au plătit doar un avans.

Cum va arăta complexul Nordis Mamaia

Ansamblul Nordis Mamaia este format din patru corpuri, fiecare cu câte 10 etaje, unite între ele prin zona de lobby. Complexul este situat foarte aproape de zona de cluburi și restaurante și dispune de 10.000 metri pătrați de plajă.

În prezent, lucrările de construire sunt în derulare pentru corpurile 2 și 3. Corpul 1 este deja ridicat, are fațada terminată și se lucrează la amenajarea interioară.

Hotelul Nordis Mamaia deschis 12 luni pe an

Hotelul de 5 stele Nordis Mamaia este construit după o arhitectură modernă, inspirată din natură, prin balcoanele dispuse pe toate laturile clădirilor, cu linii curbate, făcând astfel trimitere la valurile mării. Cele două corpuri ale hotelului de 5 stele sunt dispuse perpendicular față de plajă, astfel că toate camerele și apartamentele au vedere la mare. Balcoanele sunt diferite de la un etaj la altul, ceea ce face ca lucrarea finală să fie unică.

Nordis Mamaia va fi unul dintre puținele hoteluri de pe litoral deschis 12 luni pe an, pentru care este estimat un grad de ocupare de 90% în timpul sezonului și peste 40% în extra sezon.

Gradul ridicat de ocupare se bazează pe facilitățile excelente pe care complexul le oferă, printre care și cel mai mare SPA din județul Constanța cu o suprafață de peste 3.000 de metri pătrați, în care este cuprinsă zona de leisure și un spațiu dedicat familiilor.

Dotările oferite de hotel vor include o clinică medicală de peste 4.000 de metri pătrați, sală de sport de 400 de metri pătrați, cabinete specializate în consiliere și săli de conferință cu o capacitate de până la 800 de locuri.

De asemenea, ansamblul va mai fi dotat și cu loc de joacă pentru copii, cinema cu sală VIP, dar și șase restaurante și cafenele. Nu în ultimul rând, în incinta Nordis Mamaia va opera o galerie comercială premium, cu branduri de lux, pentru cine își dorește și sesiuni de shopping în vacanță și nu numai.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...