Călin Țiplea se alătură echipei de management 5 to go

Călin Țiplea se alătură începând din această lună, echipei de management 5 to go unde va ocupa funcția de Chief Operating Officer.

Domnul Țiplea are o experiență de peste 20 de ani în HoReCa, dintre care peste 14 ani în domeniul cafelei. În noul său rol, acesta va coordona operațiunile 5 to go și echipa de import și distribuție din cadrul grupului.

În calitate de partener strategic, Călin Țiplea a fost alături de 5 to go încă de la deschiderea primelor cafenele, în 2015. Lucian Bădilă, co-fondator 5 to go alături de Radu Savopol, va continua să gestioneze componenta de franciză și activitatea de marketing.

5 to go a ajuns la 250 de locații deschise la nivel național, o cotă de 39.9% în 2020 în ceea ce privește numărul de unități din totalul lanțurilor de cafenele.

Obiectivele grupului sunt de a depăși 300 de locații în 2021 și de a ajunge la un total de 1.000 de cafenele în România, în următorii 5 ani.

- Publicitate -

Aproape două treimi dintre români au făcut economii în ultimele 12 luni

Românii încearcă să se pregătească pentru situațiile neprevăzute făcând economii. Astfel, peste 64% dintre respondenții români ai unui sondaj...

Ungurii de la KÉSZ au autorizație de construire pentru ansamblul Corallis Apartments

KÉSZ a obținut autorizația de construire pentru proiectul rezidențial Corallis Apartments, situat pe malul Lacului Grivița, în zona Petrom...