Pariurile ESPORTS în 2021 / Mari competiții și așteptări

Poate am intrat în noul an, însă primele 2 luni ale lui 2021 sunt pline de câteva evenimente notabile pentru pasionații de EGAMES și mai ales pentru pariorii din ceea ce nu mai poate fi considerată o nișă – e main stream, e viitorul!

Cele mai importante oportunități de pariere în 2021 

Anul trecut a fost o nebunie! Entuziaștii de Esports au avut o groază de evenimente care să le ocupe timpul, în ciuda distanțării sociale și a lockdown-ului prin care am trecut cu toții.

Este de așteptat ca 2021 să readucă în atenție evenimentele LAN, incluzând aici și câteva dintre cele mai prestigioase evenimente.

Următoarele competiții sunt cele mai importante 7 selectate pentru anul curent și trebuie să le ai în vedere.

The International revine

În 2020 acest super-concurs a fost anulat și chiar dacă circumstanțele au fost chiar dramatice, până la urmă această decizie a trebuit luată pentru siguranța tuturor.

A fost o pierdere mare, dar măsura era logică.

Miza va fi mare: Fanii Dota 2 vor un spectacol pe cinste și așteptările sunt foarte ridicate – să vedem dacă VALVE va reuși să le îndeplinească.

2021 va fi anul de revenire pentru Dota 2, altfel ar putea aluneca sub CSGO și League of Legends.

Pe lângă The International 2021, se anunță alte câteva evenimente importante din Dota Pro Circuit, care va aduce în prim plan Regional Leagues în loc de Minors.

De asemenea, în 2021 sunt programate (doar) două turnee Major de Dota 2, însă chiar dacă numărul turneelor anunțate a scăzut nu înseamnă că vor mai puțin palpitante:

  • Mar 25 – Apr 4 Major #1
  • Iun 2 – Iul 13 Major #2

CS:GO Major Championship

Încă nu este foarte clar când se va disputa, după ce data de 10 mai a căzut.

Cert este că următorul CSGO Major Championship va fi cel mai mare și mai prestigios din istorie.

Premiile anunțate vor doborî recordurile existente și se pare că suma va fi undeva în jurul a 2 milioane de pariere, așa cum o spune chiar Constantin Mazilescu, expert de pariere, al cărui profil îl poți vedea aici

Cele mai bune echipe și-au anunțat prezența, așa că va fi o experiență genială de pariuri cs go din prima până în ultima zi.

Alte câteva turnee importante sunt anunțate:

  • DH Masters Spring 2021 – 29 apr-5mai
  • BLAST Premier Spring Showd. 18 feb-13 apr
  • ESL Pro League Season 13: 8 mar – 18 apr

Pentru super-pasionați există și Romanian Sports League.

LoL Worlds

An de an League of Legends World Championship doboară toate recordurile de audiență și trebuie să o spunem, LoL Worlds este cea mai populară competiție esports.

Nu este o surpriză având în vedere ce caracatiță de competiții regionale  e întinsă peste tot pe planetă.

Dacă ești pasionat de pariurile esports pe tot parcursul anului, competițiile regionale sunt evenimente pe care nu trebuie să le ratezi, mai ales că primul vine chiar în februarie:

  • LCS Spring 2021 începe pe 5 februarie până pe 11 aprilie
  • LCL Spring 2021 intră în acțiune pe 13 februarie
  • PCS Spring 2021 are startul pe 19 februarie

Valorant Champions Tour

Vorbim despre o altă capodoperă de la Riot Games – nu mai vorbim de un MOBA ci de un FPS.

Cea mai nouă minune de la Riot Games, Valorant are deja o bază serioasă de fani, mai ales că a împrumutat mult din motorul de tragere a CSGO-ului, tocmai în ideea de a atrage și câteva nume mari din acea zonă.

Ghinionul jocului a fost că nu a putut să capitalizeze la maximum interesul generat, tocmai pentru că a venit pandemia și nici un eveniment major LAN nu a putut fi organizat în 2020.

Overwatch League

Un alt an, un alt sezon de Overwatch League – da, suntem deja la sezonul al 4-lea.

Acest FPS cu elemente MOBA, pe care Blizzard l-a scospe piață are în continuare succes.

Echipele și-au anunțat componența de 7 și s-au înscris pentru noul sezon.

De încălzire, OPENTEST 2021 ep. 4 începe pe 1 februarie și ține până pe 9.

PUBG Global Invitational S
Cel mai mare eveniment începe pe 2 februarie și se va termina undeva pe 28 martie.

Sunt 32 de echipe înscrise și evident că va fi o luptă superechilibrată, având în vedere și premiile de 3,5 milioane de dolari – asta este implicarea financiară totală – pentru distribuția premiilor pe săptămâni poți să intri aici.

Aștepările generale pentru pariorii din Esports
Consensul general este că toată lumea așteaptă reluarea competițiilor LAN, însă probabil că mai ar putea să fie cea mai apropiată dată pentru orice astfel de eveniment.

Totuși CSGO Major Championship, LoL Worlds și The International reprezintă în sine atracții satisfăcătoare pentru orice parior de Esports în 2021.

- Publicitate -

Ungurii de la KÉSZ au autorizație de construire pentru ansamblul Corallis Apartments

KÉSZ a obținut autorizația de construire pentru proiectul rezidențial Corallis Apartments, situat pe malul Lacului Grivița, în zona Petrom...

De ce surfingul este potrivit pentru copii: o aventură sănătoasă și educativă

Surfingul este o activitate captivantă și plină de adrenalină care a câștigat popularitate în rândul copiilor și părinților deopotrivă....