Cafelier va opera trei puncte de vânzare în interiorul și exteriorul SkyTower

SkyTower a semnat un contract de închiriere, pentru o perioadă de 10 ani, cu Cafelier, operator de cafenele premium, de specialitate, care oferă o gamă largă de cafea, dulciuri artizanale și băuturi.

Cafelier deschide trei puncte de vânzare în cadrul SkyTower: primul în holul clădirii; unul în zona SkyHub Events Center nou inaugurată la primul etaj, iar cel de-al treilea va fi un proiect de design realizat într-un container, amplasat în exterior, chiar lângă grădina urbană.

Anul acesta, SkyTower a inaugurat mai multe facilități precum Centrul de evenimente multifuncțional SkyHub, primul amfiteatru amplasat într-o clădire de birouri, cel mai mare ecran video LED și cele mai înalte coloane verzi instalate în lobby-ul unei clădiri de birouri.

În prezent, gradul de ocupare al celei mai înalte clădiri de birouri din București este de aproape 100%, cu un mix de chiriași de companii mari și mijlocii.

CITEȘTE ȘI: Barbu Văcărescu – Pipera – Floreasca, zona imobiliară cea mai efervescentă

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...