Cadourile de sărbători preferate de utilizatorii Revolut din România

În perioada 1-15 decembrie 2021, un utilizator Revolut a făcut cumpărături de 84 euro, în medie, o valoare cu 13,4% mai mare față de aceeași perioadă a anului 2020.

De asemenea, valoarea medie/ tranzacție a crescut de la 32 euro la 35 euro, în timp ce achizițiile efectuate direct din magazine au progresat în raport cu cele realizate online.

Astfel, 6 din 10 tranzacții au fost efectuate direct în magazin, în prima jumătate a lunii decembrie 2021, față de 5 din 10, anul trecut.

Anul trecut, în primele două săptămâni ale lunii cadourilor, utilizatorii Revolut din România au cheltuit aproximativ 13 milioane euro la shopping.

Cui și ce cadouri oferă românii de Sărbători?

În privința alegerii cadourilor de sărbători, 64% dintre români spun că se ghidează după gusturile și preferințele persoanelor cărora le vor oferi darurile.

În același timp, doar 11% îi întreabă pe destinatari ce și-ar dori să primească.

Românii intenționează să cumpere cele mai scumpe cadouri pentru partenerul de viață (39%), părinți (23%) și copii (22%).

În privința reținerilor, cei mai mulți menționează temerea ca nu cumva persoana căreia i-a fost oferit cadoul să fie dezamăgită de ceea ce a primit (37%).

Alții au menționat temerea ca persoana căreia i-au cumpărat un cadou să nu folosească obiectele primite și acestea să fie irosite (21%).

Ce cadouri preferă utilizatorii Revolut din România?

Experiențele alături de cei dragi, o vacanță, o vizită într-un loc special, un concert (20%) și darurile pe care și le-au pus pe lista de dorințe (20%) sunt cele mai dorite cadouri.

Pe al treilea loc se află tot experiențele, dar care implică doar propria participare, nu și prezența apropiaților (18%).

Tot în zona soluțiilor practice se află și a patra opțiune de cadou, un obiect necesar în casă, pe care, mai devreme sau mai târziu, tot ar trebui să îl cumpere (15%).

În privința obiectelor de lux, doar 7% dintre români le menționează ca fiind unul dintre cadourile preferate.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...