C&A, WoW și Mesopotamia deschid unități în Prima Shops Oradea

Oasis Development anunță deschiderea în următoarea perioadă a noi magazine în cadrul galeriei comerciale Prima Shops Oradea.

Retailerul vestimentar C&A, magazinul WoW, lanțul de restaurante Mesopotamia steakhouse-ul Piata9 și magazinul cu specific pescăresc Giorgio Mare întregesc lista chiriașilor Prima Shops Oradea. Lanțul de retail C&A, care a închiriat o suprafață 1.100 mp, aduce la Prima Shops Oradea noul său concept comercial și de design recent anunțat.

„Prima Shops este un brand de galerii comerciale și parcuri de retail dezvoltat de noi pentru orașele de peste 30.000 de locuitori din România. Acesta aduce un mix variat de chiriași internaționali și locali, propunând românilor o ofertă comercială utilă și relevantă pentru fiecare oraș în care suntem prezenți”, a declarat Klaus Reisenauer, Partener în cadrul Oasis Development, adăugând: „Calitatea brandului și a conceptelor lansate de Oasis Development în România este confirmată de încrederea marilor retaileri internaționali, precum C&A – cel mai nou chiriaș în proiectul de la Oradea –  care ne sunt alături în dezvoltările noastre din întreaga țară. Galeriile comerciale și parcurile de retail rămân în topul preferințelor românilor, iar aceasta este și direcția noastră de dezvoltare. În același timp, vom continua să propunem concepte eficiente pentru potențialii chiriași și să aducem noi nume pe piața din România, pentru clienții care trec pragul Prima Shops”.

Prima Shops Oradea, în suprafață de 10.000 mp, a fost dezvoltat în urma unei investiții de peste 12 milioane Euro. În cadrul proiectului sunt deschise magazine precum JYSK, CCC, Takko, Deichmann, Flanco, Pepco, Noriel, SMYK, Intersport sau KFC, iar în imediata apropiere se află și un hipermarket Kaufland.

„Terenul pe care am construit Prima Shops Oradea beneficiează de o poziționare excelentă, in centrul orașului, cu un vad comercial foarte bun, iar prioritatea noastră a fost identificarea și construirea unui mix de chiriași care să le ofere orădenilor opțiuni de shopping dar și de petrecere a timpului liber. Acordăm o atenție deosebită realizării mixului de chiriași în proiectele noastre deoarece ne dorim proiecte de succes pe termen lung pentru retaileri și clienții lor”, a adăugat Kurt Wagner, Partener in cadrul Oasis Development.

Prima unitate sub brandul Prima Shops a fost inaugurată în anul 2007 iar ritmul de creștere a fost unul constant, astăzi, Oasis Development fiind operațional cu șase proiecte de acest tip.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...