C&A deschide un magazin in Iris Tiran

sursa foto: financiarul.com

Magazinul, care va fi deschis în această toamnă, va avea o suprafaţă de 1.800 mp.

C&A reprezintă primul mare nume internaţional adăugat listei de chiriaşi existenţi ai Iris Auchan Shopping Center, din momentul preluării managementului centrului de către Oasis Shopping Center Services.

„Pentru completarea mixului de chiriaşi al Iris Auchan Shopping Center s-a vizat în primul rând atragerea unor branduri internaţionale de fashion, precum C&A.

Centrul comercial este în prezent în curs de renovare atât din punct de vedere al design-ului, cât şi al mixului de chiriaşi, ţinta fiind un centru modern, cu branduri variate şi foarte competitiv, care se adresează uneia dintre cele mai mari zone rezidenţiale din Bucureşti.

C&A este doar primul nume sonor care se alătura mixului de chiriaşi al Iris Auchan Shopping Center, urmând ca în lunile viitoare să anunţăm noi branduri din segmentele de fashion şi lifestyle”, a declarat Brigitte Schmitt, partener în cadrul Oasis Shopping Center Services.

„Reţeaua noastră de retail se extinde rapid atât în ţară, cât şi în Bucureşti, unde vom inaugura a patra unitate în cadrul Iris Auchan Shopping Center.

Am ales acest amplasament datorită potenţialului de dezvoltare al zonei şi accesibilităţii la un catchment de peste 740.000 de locuitori. Magazinul de aici va reprezenta una dintre unităţile etalon pentru această piaţă. C&A va oferi clienţilor săi din Iris Shopping Center peste 45.000 de articole”, a declarat Markus Wagenhofer, Director of Selling SEE.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...