Bute s-a pregatit de meci in AFI Palace Cotroceni

 

sursa foto: realitatea.net

Pugilistul Lucian Bute a efectuat un antrenament de 37 de minute în centrul comercial Afi Palace.

 

Antrenamentul în vederea partidei cu francezul Jean Paul Mendy, care va avea loc sâmbătă, la Romexpo a fost urmarit de 200 de persoane.


Pugilistul a fost întâmpinat cu aplauze de cei aproximativ 200 de oameni, după care a făcut câteva exerciţii de încălzire, relateaza Mediafax.

 

El a dus o luptă cu un adversar imaginar, s-a antrenat cu ochii închişi şi a exersat eschivele şi upercuturile. După fiecare serie de exerciţii antrenorul Stephane Larouche îi verifica pulsul.

 

Staful lui Bute a adus la locul de antrenament un set de boxe mici la care au fost puse mai multe melodii, iar muzica de la magazinele din jur a fost oprită.

 

După 20 de minute, Bute a trecut la exerciţiile cu mingea medicinală, iar după alte zece minute a renunţat la tricou şi a efectuat exerciţii de salt cu coarda.

 

După ce a terminat antrenamentul, boxerul român a oferit autografe.

 

Lucian Bute îşi va pune în joc pentru a opta oară centura mondială în faţa francezului Jean Paul Mendy, la 9 iulie, în cadrul galei „Campion pentru România”, ce va avea loc la Romexpo şi va fi transmisă de Pro TV.

- Publicitate -

Ultimele

Diferenta dintre metoda traditionala de facut clatite si aparatul automat Pancake Corner

Intr-o lume in care tehnologia a devenit omniprezenta si ne-a simplificat multe activitati, exista intotdeauna intrebarea daca metodele traditionale,...