Bute s-a pregatit de meci in AFI Palace Cotroceni

 

sursa foto: realitatea.net

Pugilistul Lucian Bute a efectuat un antrenament de 37 de minute în centrul comercial Afi Palace.

 

Antrenamentul în vederea partidei cu francezul Jean Paul Mendy, care va avea loc sâmbătă, la Romexpo a fost urmarit de 200 de persoane.


Pugilistul a fost întâmpinat cu aplauze de cei aproximativ 200 de oameni, după care a făcut câteva exerciţii de încălzire, relateaza Mediafax.

 

El a dus o luptă cu un adversar imaginar, s-a antrenat cu ochii închişi şi a exersat eschivele şi upercuturile. După fiecare serie de exerciţii antrenorul Stephane Larouche îi verifica pulsul.

 

Staful lui Bute a adus la locul de antrenament un set de boxe mici la care au fost puse mai multe melodii, iar muzica de la magazinele din jur a fost oprită.

 

După 20 de minute, Bute a trecut la exerciţiile cu mingea medicinală, iar după alte zece minute a renunţat la tricou şi a efectuat exerciţii de salt cu coarda.

 

După ce a terminat antrenamentul, boxerul român a oferit autografe.

 

Lucian Bute îşi va pune în joc pentru a opta oară centura mondială în faţa francezului Jean Paul Mendy, la 9 iulie, în cadrul galei „Campion pentru România”, ce va avea loc la Romexpo şi va fi transmisă de Pro TV.

- Publicitate -

Apple devine primul brand din lume evaluat la un trilion de dolari

Apple marchează un moment istoric, devenind primul brand din lume de un trilion de dolari, potrivit clasamentului celor mai...

Consumatorii cheltuiesc mai mult pentru servicii de streaming video

Cheltuielile medii lunare ale gospodăriilor cu platformele de streaming video la cerere au crescut cu aproape 30% față de...