Business Park Bistrița Sud scoate la licitație mai multe parcele

Business Park Bistrița Sud a demarat a cincea licitație publică în vederea atribuirii în folosință a parcelelor disponibile în perimetrul parcului industrial.

Destinația parcelelor o reprezintă construcția de hale/clădiri pentru activități de producție și/sau servicii.

Durata maximă a cesiunii dreptului de folosință asupra parcelelor (unităților) este de 49 ani, începând de la data semnării contractului de administrare și de prestări servicii conexe. Documentația pentru licitație este disponibilă pe site-ul www.bizpark.ro

Depunerea ofertelor se va face până la 31 martie 2017, la adresa: Societatea Business Park Bistrița Sud SRL., cu sediul în Bistrița, strada Nicolae Titulescu, Nr.6.

Deschiderea ofertelor va avea loc în prezența ofertanților și a Comisiei de Evaluare și Selecție a Ofertelor, în data de 31 martie, la ora 14:00 la sediul parcului industrial.

În acest moment, sunt ocupate 11 loturi, majoritatea de dimensiuni mici,

Business Park Bistrița Sud are o suprafaţă totală de 30 ha, din care spaţii logistică: 12 %, iar spaţii industrie: 38%.  În parcul industrial pot fi ridicate clădiri cu regimul de înălțime P+2, excepţie clădirea pentru servicii şi administraţie care va fi de P+3+M. Toate spaţiile vor fi prevăzute cu parcări: 50-150 mp.

- Publicitate -

Burger King continuă expansiunea pe plan local cu un restaurant la Târgu Mureș

Burger King își continuă planul de expansiune în România și deschide un nou restaurant în Shopping City Târgu Mureș....

Lidl a ajuns la afaceri de 22,4 miliarde lei și un profit de circa un miliard de lei

Lidl a încheiat anul calendaristic 2023 cu o cifră de afaceri consolidată de 22,4 miliarde de lei net, un...