Business Park Bistrița Sud scoate la licitație mai multe parcele

Business Park Bistrița Sud a demarat a cincea licitație publică în vederea atribuirii în folosință a parcelelor disponibile în perimetrul parcului industrial.

Destinația parcelelor o reprezintă construcția de hale/clădiri pentru activități de producție și/sau servicii.

Durata maximă a cesiunii dreptului de folosință asupra parcelelor (unităților) este de 49 ani, începând de la data semnării contractului de administrare și de prestări servicii conexe. Documentația pentru licitație este disponibilă pe site-ul www.bizpark.ro

Depunerea ofertelor se va face până la 31 martie 2017, la adresa: Societatea Business Park Bistrița Sud SRL., cu sediul în Bistrița, strada Nicolae Titulescu, Nr.6.

Deschiderea ofertelor va avea loc în prezența ofertanților și a Comisiei de Evaluare și Selecție a Ofertelor, în data de 31 martie, la ora 14:00 la sediul parcului industrial.

În acest moment, sunt ocupate 11 loturi, majoritatea de dimensiuni mici,

Business Park Bistrița Sud are o suprafaţă totală de 30 ha, din care spaţii logistică: 12 %, iar spaţii industrie: 38%.  În parcul industrial pot fi ridicate clădiri cu regimul de înălțime P+2, excepţie clădirea pentru servicii şi administraţie care va fi de P+3+M. Toate spaţiile vor fi prevăzute cu parcări: 50-150 mp.

- Publicitate -

Ultimele

Fornetti a câștigat titlul de cea mai bună rețea de franciză din Europa

Fornetti a fost aleasă „Cea mai bună rețea europeană de franciză a anului” de către Asociația Europeană de Franciză....