Business în 4K la caravana Panasonic

Firmele din Ungaria vor avea ocazia să facă cunoștință cu cele mai recente tehnologii Panasonic pentru firme: pe 27 mai caravana va ajunge la Muzeul Căilor Ferate din Budapesta.

Cei interesați vor putea vedea cele mai noi tehnologii vizuale, de securitate, de difuzare a datelor și de comunicații. Tema principală a prezentării va fi universul 4K.

Vizitatorii vor putea încerca proiectorul compact 4K de la Panasonic, cu sursă de lumină laser, dar și afișajul LCD profesional de 84″. O altă atracție a prezentării va fi camera cinematografică VariCam 35, care permite filmarea în 4K și în alte câteva formate, în același timp.

De asemenea, Panasonic va demonstra că tehnologiei 4K îi revine un rol important în domeniul securității. Noile camere de supraveghere True 4K au fost concepute pentru a economisi jumătate din costurile legate de securitate, prin reducerea numărului de camere și de accesorii, dar și a necesarului de lucrări de întreținere.

„Grație tehnologiei ultra-high definition de la Panasonic, firmele pot ieși în evidență. De la producția și afișarea de conținut vizual senzațional, până la eficientizarea supravegherii video, Panasonic este în avangarda tehnologiei 4K pentru business”, a afirmat Hana Gruzova, Manager regional de marketing la Panasonic.

Publicul va putea vedea și succesorul celui mai bun proiector de luminozitate mare al Europei, PT-DZ21K2. Proiectorul DLP cu 3 circuite electronice oferă o luminozitate de 20.000 de lumeni. Cu toate acestea, este compact și ușor. Nu cu mult timp în urmă, 104 proiectoare PT-DZ21K au impresionat mulțimea la spectacolul organizat la Palatul Parlamentului, cu ocazia aniversării a 555 de ani de la atestarea documentară a orașului București.

La manifestare va fi prezent și proiectorul ultrasilențios PT-DZ780 de la Panasonic, de 7.000 de lumeni, dezvoltat pentru muzee, pentru învățământ și pentru conferințe. Nivelul de zgomot al acestuia este de doar 30 db.

Organizațiile vor avea ocazia să vadă cum se produc metadate de marketing (cum ar fi statisticile despre vârsta și sexul vizitatorilor) cu ajutorul instrumentelor de analiză, pornind de la datele furnizate de camerele de supraveghere.

Panasonic își va prezenta și soluțiile de difuzare a datelor, inclusiv cele mai noi camere PTZ comandate de la distanță, destinate înregistrării prelegerilor, conferințelor, precum și producției de documentare.

Evenimentul va avea și o secțiune dedicată comunicațiilor de business. Vedetele acesteia vor fi noile telefoane SIP KX-TGP600 și KX-HDV130 pentru firmele mici, precum și centrala KX-NS500.

Opririle caravanei: 

14 mai – Praga

21 mai – București

27 mai – Budapesta

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...