All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

duminică | 9 august | 2020

Business Center The President a fost inaugurat

Noul centru de afaceri Business Center The President este construit la intersecția dintre bd. Dacia, strada Mihai Eminescu și Calea Moșilor de antreprenorul Corin Romanescu și a fost finalizat în luna septembrie 2019.

La parterul clădirii de 5 etaje se află și un magazin DM Drogerie Markt care ocupă o suprafață de 370 mp, cu cale de acces pentru clienți din bulevardul Dacia.

Între 26-28 septembrie DM drogerie markt oferă 15% reducere la fiecare produs cumpărat, cadouri, concursuri cu premii, ședințe de machiaj, împletituri de toamnă cu Cosânzenele și surprize cu Dorian Popa. Pentru a susține comunitatea, toate încasările obținute pe 26 septembrie, între orele 15-17, vor fi donate către MagiCamp.

Cum arată Business Center The President

- PUBLICITATE -

Business Center The President este un ansamblu imobiliar clasa A, cu o suprafață construită desfășurată de aproape 5000 mp, dispusă pe 8 niveluri (2S+P+5E).

Clădirea cuprinde 4 zone: subsolul clădirii cu o suprafață de 1500 mp include 50 locuri de parcare dispuse pe două niveluri, baza clădirii cu 3 spații comerciale ce au o suprafață totală de 650 mp, cele 5 etaje ce oferă spații de birou și terase cu o suprafață totală de 2850 mp și peste 100 mp spații publicitare Outdoor și Indoor, dispuse pe fațada clădirii și, respectiv, în interior.

Finalizarea clădirii în septembrie și deschiderea spre închiriere în această perioadă face parte din planurile noastre de ridicare economică și de reînnoire urbanistică a zonei. Designul modern al clădirii noastre se potrivește perfect cu afacerile moderne, aflate în plină dezvoltare, pe care le găzduiește. Situat la granița cu Bucureștiul vechi, într-o zonă încărcată de culoare și poezie, centrul de afaceri aduce un suflu nou, modernist, zonei și atrage locuitorii zonei, dornici de socializare și de petrecere a timpului liber într-un spațiu curat și elegant”, a declarat Corin Romanescu, owner Business Center The President

- PUBLICITATE -