Bursa de Valori București și MedLife, premiate la Varșovia

Bursa de Valori București a fost premiată pentru „Cel mai bun departament de Relații cu Investitorii al unei companii listate din Europa Centrală și de Est”.

MedLife a obținut două premii: „Cea mai bună companie din Europa Centrală și de Est” și „Cea mai mare creștere a prețului acțiunilor”.

„Recunoașterea internațională a eforturilor Bursei de Valori Bucureștidemonstrează încă o dată dimensiunea și impactul proiectelor derulate de BVB în ultimii ani. Am obținut acum încă un semnal important cu privire la potențialul pieței românești de capital, cu ecou în centrul financiar regional”, a spus Lucian Anghel, președintele BVB.

„Echipa de Relații cu Investitorii a BVB menține un contact direct cu investitorii, dar se implică activ și în dezvoltarea de noi modalități de comunicare, fiind un lider al pieței în acest domeniu și un laborator de noi idei”, a declarat Daniela Șerban, directorul departamentului de Relații cu Investitorii și Relații Publice al BVB.

„Suntem extrem de onorați de această distincție. Sperăm ca tot mai mulți investitori să vină către Bursa de Valori București și tot mai multe companii să înțeleagă că drumul spre performanță trece prin guvernanță”, a declarat Mihai Marcu, președintele Consiliului de Administrație MedLife.

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...