Burak Yildiran este noul Director General Patria Bank

Burak Yildiran, bancher cu peste 25 de ani de experiență în industrie, a primit avizul Băncii Naționale a României pentru funcția de Director General Patria Bank.

În acest rol, Burak Yildiran va coordona o echipă de peste 600 de oameni și va conduce activitățile băncii, fiind totodată membru în Consiliul de adminstrație al Patria Credit IFN.

Domnul Yildiran a acumulat o vastă expertiză în sectorul bancar în cadrul Garanti BBVA, cea mai mare bancă privată din Turcia.

De-a lungul carierei a fost responsabil pentru zonele de customer experience, proiecte agile, digitalizarea serviciilor bancare și procese interne, transformare, leadership strategic.

De asemenea, a lucrat în calitate de Director General Adjunct și Manager Operațiuni al Garanti BBVA România timp de șase ani.

Noul Director General al Patria Bank are un MBA din partea WU Executive Academy, Universitatea din Viena și o diploma în Administrarea Afacerilor la Universitatea Hacettepe.

- Publicitate -

România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane metri pătrați

În prezent, România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane de metri pătrați, din care...

Kingfisher, proprietarul Brico Depot, deschide un hub tehnologic în Cluj-Napoca

Kingfisher, compania internațională de bricolaj care deține B&Q, Screwfix, Castorama și Brico Depot, deschide un hub tehnologic la Cluj-Napoca,...