Burak Yildiran este noul director executiv al Patria Bank

Burak Yildiran va fi noul director executiv (CEO) al Patria Bank, calitate din care va conduce strategia de dezvoltare a băncii.

Burak Yildiran are aproape 25 de ani de experiență în domeniul financiar – bancar și al tehnologiei, din care aproape 20 de ani petrecuți în cadrul grupului Garanti BBVA.

De-a lungul mandatului său a fost responsabil pentru business development, managementul schimbării, experiența clienților, proiecte Agile, digitalizare, transformare, leadership strategic și managementul talentelor.

Burak Yildiran a fost timp de șase ani Director General Adjunct și Manager Operațiuni la Garanti BBVA România.

Înainte de numirea sa la Patria Bank, în ultimii 2 ani, a ocupat poziția de Chief Operations Officer în TotalSoft, conducând reorganizarea companiei și creșterea acesteia după preluarea de către LOGO Group.

Burak deține un MBA de la WU Executive Academy – Universitatea din Viena și un BA în Administrarea Afacerilor de la Universitatea Hacettepe.

Daniela Iliescu va continua mandatul de CEO până la autorizarea de către Banca Națională a României a lui Burak Yildiran și ulterior va prelua mandatul de Director General Adjunct Ariile Financiar și Risc.

Din comitetul executiv al băncii mai fac parte Codruț Nicolau, Director General Adjunct Aria Business și Valentin Vancea, Director General Adjunct Aria Operațiuni și IT.

- Publicitate -

Veniturile din mineritul Bitcoin, vârf de 107 milioane de dolari într-o zi

Veniturile zilnice din mineritul Bitcoin au atins un maxim istoric de 107,7 milioane de dolari în ziua înjumătățirii recompenselor,...

Principalii dezvoltatori imobiliari au început să-și consolideze portofoliile de terenuri

Principalii dezvoltatori imobiliari din România au început să-și consolideze portofoliile de terenuri, iar 2024 se anunță un an foarte...