All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

-PUBLICITATE-

Bulgarii oferă nopți gratuite de cazare pentru cei care plătesc testul PCR

Bulgaria a anunțat că va deschide sezonul turistic începând cu 1 mai și a lansat regulamentul pentru funcționarea hotelurilor în pandemie.

În aceste zile se discută despre cele trei posibilități de intrare în țară: fie cu vaccin împotriva COVID-19, test PCR negativ sau test anticorpi.

Unii hotelieri au început deja să reacționeze oferind stimulente turiștilor care vor folosi teste PCR. Astfel, lanțul hotelier HVD, oferă o noapte gratuită pentru vacanțele de minim 6 nopți, pentru turiștii care fac dovada plății unui test PCR, spune Sebastian Constantinescu, director general Travel Planner. 

Prețul mediu pentru o vacanță la un hotel cu servicii bune și cu all inclusive, pe litoralul bulgăresc, este de 100 euro / noapte / 2 adulți.

O familie cu un copil va plăti pentru teste, în total, 150 – 180 euro.

Cel mai exclusivist hotel din cadrul cadrul lanțului HVD și unul dintre cele mai exclusiviste din Bulgaria este Reina del Mar, unde tariful ajunge la 220 euro / noapte / 2 adulți cu servicii premium all inclusive. 

Cel mai ieftin hotel al lanțului este Viva Nisipurile de Aur, unde tariful este de 120 euro / noapte / 2 adulți, cu servicii all inclusive.

- PUBLICITATE -

TREBUIE SĂ CITEȘTI