Buget istoric pentru Sectorul 6 din București. Aproape 2,9 miliarde de lei

În acest an, Sectorul 6 din București va avea un buget istoric, de aproape 2,9 miliarde de lei. Mai bine de jumătate din sumă (1,64 miliarde de lei) se va duce exclusiv pe investiții.

Anul acesta investițiile vor fi de 1,64 miliarde de lei, reprezentând 56% din totalul bugetului. Un procent de 66% din investițiile de anul acesta reprezintă fonduri externe atrase de primărie.

Cei mai mulți bani merg către reabilitarea termică a blocurilor: 470 de milioane de lei. Urmează Educația (391 milioane de lei), parcările/sistemul rutier (235 milioane de lei), amenajarea de spații verzi și parcuri (172 milioane lei) și gestionarea deșeurilor (98 milioane de lei).

16 milioane de lei vor fi investiți în montarea a 3.000 de camere video și de punerea în funcțiune a celui mai mare centru de comandă din București, iar 3,8 milioane de lei în platforme pentru parcări de biciclete.

CITEȘTE ȘI: Program pilot de colectare selectivă a deșeurilor în școlile din Sectorul 6

- Publicitate -

România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane metri pătrați

În prezent, România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane de metri pătrați, din care...

Kingfisher, proprietarul Brico Depot, deschide un hub tehnologic în Cluj-Napoca

Kingfisher, compania internațională de bricolaj care deține B&Q, Screwfix, Castorama și Brico Depot, deschide un hub tehnologic la Cluj-Napoca,...