Bucuresti: S-a deschis parcarea de la Universitate

sursa foto: 4m-pardoseli.ro

Unul dintre cele mai asteptate parkinguri din capitala a fost inaugurat astazi de primarul Sorin Oprescu. Cu o suprafata totala de 12.000 mp parcarea subterana se intinde pe 3 niveluri.

 

Parcarea are o forma determinata de traseul noului tronson al statiei de metrou „Piata Universitatii 2″ de pe Magistrala 5, Bdul. Regina Elisabeta, Str. Ion Ghica, str. Academiei si Str. Toma Caragiu, determinata de trotuarele strazilor enumerate, rezultand o suprafata totala pentru parcare de 4716 m² si o suprafata totala a spatiilor tehnice de 249 m².

Parcarea se desfasoara pe 3 nivele, fiecare nivel cu o inaltime de nivel  de 2.75 m  si o inaltime libera minima sub obstacole de 2.20 m. Suprafata de parcare va asigura parcarea a 400 de autoturisme  si 31 de motociclete.

Dupa ce in primele doua saptamani parcarea va fi gratuita, preţul pentru o oră de parcare va fi de 2,5 lei. De asemenea, pana in februarie primele doua ore de parcare vor fi gratuite.

Seara de la ora 20.00 la 6.00 preţul unei ore este de un leu, la fel ca tariful din weekend.

Exista si abonamente la pretul de 499 de lei pe lună pentru maşini şi de 199 de lei pentru motociclete.

Vezi pe unde se face accesul si iesirea din parcare:

[mappress mapid=”1”]

 

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...