București Mall susține campania ”Suflet lângă suflet”

București Mall susține campania de responsabilitate socială”Suflet lângă suflet” și organizează joi, 14 iunie, la ora 19.00, un eveniment caritabil pentru copiii de la centrul de plasament Pinocchio.

 

Evenimentul va fi prezentat de Adina Buzatu și Marius Stoica, DJ Radio România, iar show-ul va fi asigurat de Nicola, Sophia, Hi-Q și Andrei Leonte.

 

”Am ales să ne implicăm în acest proiect pentru că face parte din programul nostru de implicare responsabilă în viața comunității. Ne bucurăm că putem îmbunătăți viața copiilor de la centrul de plasament Pinocchio și sperăm ca împreună cu echipa Suflet lângă suflet să oferim momente de bucurie celor mici”, a declarat Smaranda Heroiu, Deputy Marketing Director Achor Grup.

 

Acestui eveniment, „Suflet lângă suflet”, i se alătură mai multe vedete locale printre care amintim: Anamaria Prodan, Petronela Dobrin, Mihaela Borcea, Adina Buzatu, Sophia, Nicola, Doina Ignat, Camelia Mihalcea, Monica Roșu, Marius Niculae, Ionut Lutu, Silvia Stroescu, Calin Murg, Carmen Ciobotariu.

- Publicitate -

Ungurii de la KÉSZ au autorizație de construire pentru ansamblul Corallis Apartments

KÉSZ a obținut autorizația de construire pentru proiectul rezidențial Corallis Apartments, situat pe malul Lacului Grivița, în zona Petrom...

De ce surfingul este potrivit pentru copii: o aventură sănătoasă și educativă

Surfingul este o activitate captivantă și plină de adrenalină care a câștigat popularitate în rândul copiilor și părinților deopotrivă....