Bucureşti Mall și Plaza România, invadate de oferte speciale de Crăciun

.
.

Bucureşti Mall și Plaza România intră în febra cumpărăturilor de Crăciun cu 3 zile de discount-uri exclusive și oferte unice. În perioada 14-16 decembrie, peste 80 de magazine se pregătesc pentru sărbători cu prețuri speciale.

 

Mai mult, în această perioadă cele două centre comerciale vor avea program special de funcționare, oferind în continuare o varietate largă de opțiuni de petrecere a timpului liber.

 

”Am ales să deschidem cele două mall-uri, București Mall și Plaza România, atât în Ajun cât și în ziua Crăciunului întrucât vrem să fim aproape de clienții noștri, mai ales în aceste momente de sărbătoare, să le oferim un loc cald, relaxant, plin de bucurie si cadouri. Chiar daca mall-ul va avea program în perioada sărbătorilor, asta nu înseamnă că trebuie să lăsăm cadourile pe ultima sută de metri. Tocmai de aceea, le-am pregatit tuturor vizitatorilor un weekend de excepție, Christmas Discount Weekend. În perioada 14-16 decembrie marea majoritate a magazinelor vor avea extra discounturi, oferte speciale și promotii pentru toti vizitatorii. Pe lângă cei peste 80 de parteneri care s-au alăturat acestei acțiuni, Credit Europe Bank va oferi bonus dublu la cumpărăturile efectuate cu Card Avantaj. Cum spiritul sărbătorilor nu înseamnă doar shopping avem si bunătăți de sezon: bomboane de ciocolată și vin fiert cu care ne să ne întâmpinăm toți vizitatorii” a declarat Roxana Dumitru, Director Marketing Anchor Grup.

 

Ambele centre comerciale deschid în ziua de Crăciun, dar și în prima zi a noului an, începând cu ora 14:00, atât restaurantele, cafenelele cât și cinema-ul.

 

În Ajunul Crăciunului, 24 decembrie, magazinele din cele două mall-uri vor fi deschise în intervalul 10:00 – 20:00, iar restaurantele până la ora 21:00. În ziua de Crăciun, pe 25 decembrie, magazinele vor funcționa în regim normal, dar începând cu ora 14:00, iar restaurantele vor avea program prelungit, până la ora 23:00.

 

În ultima zi din acest an, magazinele și restaurantele din cele două mall-uri vor funcționa între 10:00 – 20:00, urmând să ne deschidem larg ușile și în prima zi din anul 2013. Magazinele vor fi deschise începând cu ora 14:00 și până la 22:00 iar restaurantele până la ora 23:00.

 

Pentru mai multe informații vă așteptăm pe pagina de Facebook București Mall, Facebook Plaza Romania, pe site-ul București Mall și Plaza Romania.

- Publicitate -

Extreme weather sends breakfast food prices soaring by 55% in a year

The cost of commodities that make up a typical breakfast has soared 55% in a single year, led by...

Prețurile alimentelor pentru micul dejun au crescut cu 55% într-un singur an

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun tipic s-a majorat cu 55% într-un singur an, în urma...