Bucuresti Mall e mallipsitor

 

.

București Mall organizează în perioada 20-23 septembrie Târgul de Plăceri Urbane. Vizitatorii vor putea descoperi albume de fotografie, cărți și muzică, dulciuri, cafea, ceai, dar și antichități.

 

Totodată, vor avea loc expoziții de fotografie, de cărți poștale prezentate de Asociația Filateliștilor și de design vestimentar de epocă oferit de Casa de modă Venus. Pe două etaje ale mall-ului, dar și la parter, vizitatorii vor putea găsi cărțile preferate de la editurile Curtea Veche, Magic Print, Noi Media Print sau Paideia și albumele artiștilor muzicali de la Niche Records.

Cu parfumul de epocă care îl definește și l-a consacrat în istorie Bucureștiul de altă dată va prinde viață pe culoarele mall-ului prin prezența unui flașnetar și a unor personaje interbelice inedite, precum și evocări de oameni şi locuri.

Evenimentul le propune bucureștenilor o întoarcere în timp, la poveştile de demult a căror atmosferă va fi recreată autentic prin expunerea unor piese de mobilier de colecție și vestimentație vintage, lansări de carte, epigrame şi anecdote din trecut, istorioare cu oameni celebri sau mai puţin celebri.

Intrarea va fi liberă, iar programul complet va putea fi accesat pe www.bucurestimall.com.ro și pe pagina Facebook București Mall.

- Publicitate -

Apple devine primul brand din lume evaluat la un trilion de dolari

Apple marchează un moment istoric, devenind primul brand din lume de un trilion de dolari, potrivit clasamentului celor mai...

Consumatorii cheltuiesc mai mult pentru servicii de streaming video

Cheltuielile medii lunare ale gospodăriilor cu platformele de streaming video la cerere au crescut cu aproape 30% față de...