București Mall este mall-ul de suflet al revistei Eva

București Mall, primul centru comercial modern din România, inaugurat în anul 1999, a câștigat „Premiul special pentru primul și cel mai de suflet mall”, în cadrul Galei Eva.ro, eveniment care a avut loc pe 19 noiembrie, în prezența a zeci de vedete, și a marcat 14 ani de la lansarea Eva.ro.

Inaugurat în 1999, București Mall, dezvoltat de Anchor Grup, a fost primul centru comercial modern din țară, oferindu-le românilor prima experiență adevărată de shopping și entertainment. A reușit, în decursul celor 16 ani de existență, să se păstreze în topul mall-urilor din București, motiv pentru care a câștigat Premiul special pentru primul și cel mai de suflet mall, în cadrul Galei Eva.ro 14 ani.

„Suntem onorați să primim acest premiu, pentru că el reprezintă încă o dovadă a faptului că tot ce am făcut în acești 16 ani a contribuit la menținerea locului special pe care București Mall îl are în inimile bucureștenilor. În tot acest timp, am făcut parte din viețile lor și am evoluat împreună. În 2016, București Mall se va reinventa, după un amplu proces de renovare și modernizare, pentru a păstra standardele pe care le-a impus de la bun început”, declară Affan Yildirim, General Manager Anchor Grup.

Devenită o tradiție, Gala Eva.ro este un eveniment anual important în showbiz-ul românesc. La ceremonia prezentată de Geanina Ilieș au fost oferite 33 de premii, în prezența a peste 500 de invitați. Zeci de vedete, printre care Teo Trandafir, Smiley, Cătălin Măruță, Carmen Negoiță, Diana Munteanu, Dana Săvuică, Cristina Cioran, au adăugat câte o piesă în puzzle-ul aniversar al București Mall, un concept inedit realizat special cu această ocazie.

București Mall își așteaptă publicul la propriul eveniment de fashion & beauty, pe 25 noiembrie, de la ora 19.00. Ținute șic, piese vestimentare trendy din colecțiile de toamnă-iarnă ale unor branduri de top vor putea fi admirate pe catwalk, unele dintre ele purtate de Adelina Pestrițu, Ilinca Vandici, Ellie White, Iuliana Luciu, Anca Serea, Geanina Ilieș și Adrian Nartea. Sore va deschide seara cu un concert, iar MC-ul Vali Bărbulescu va anima atmosfera.

Show-ul de modă de la București Mall va fi transmis live pe platforma eva.ro și pe www.bucurestimall.com.ro.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...