București are nevoie de un parteneriat între Primărie și dezvoltatorii imobiliari

Reprezentanții celor mai importante companii imobiliare au participat astăzi la o întâlnire cu primarul Nicușor Dan și angajați ai Primăriei Municipiului București.  

Principalele subiecte discutate au fost viziunea privind dezvoltarea urbanistică a orașului, implicit a marilor proiecte imobiliare în următorii ani.

A fost subliniată necesitatea identificării de soluții comune și fezabile între administrația centrală și investitori, pentru o dezvoltare coerentă a orașului.

București are nevoie de o dezvoltare care să satisfacă interesul public și care să se realizeze pe principiile știintifice ale planificării urbane. Pentru asta, este nevoie de un parteneriat între autoritatea publică și dezvoltatorii imobiliari, a spus Nicușor Dan, în cadrul întâlnirii

Conform unei analize realizate anul acesta de Bucharest Real Estate Club, în București sunt în lucru proiecte de peste 3,5 miliarde euro, aflate în diverse stadii, cu livrare până în 2023.

Valoarea cuprinde investițiile în marile proiecte de regenerare urbană, în noi clădiri de birouri, în ansambluri rezidențiale, noi scheme de retail și huburi logistice.

Doar pe segmentul rezidențial, dezvoltatorii au în curs de derulare investiții de 1 miliard euro în proiecte de locuințe midlle & upper class.

București atrage în continuare cel mai mare volum de investiții din România, segmentul imobiliar fiind un contributor masiv la creșterea atractivității investiționale a capitalei.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...