Bucureștenii consumă cea mai multă pizza din întreaga rețea globală Glovo

Ziua cu cele mai multe pizza livrate în ultimele 12 luni a fost 8 martie, de Ziua Femeii: 28.089. Rețetele preferate ale românilor sunt Diavola, Pizza Quattro Stagioni și Pizza Quattro Formaggi

În ultimele 12 luni, românii au comandat 5.726.591 de pizza, de două ori mai mai mult față de anul precedent, iar București este orașul cu cei mai mulți iubitori de pizza din rețeaua globală Glovo.

Utilizatorii Glovo din România au comandat cea mai multă pizza în luna martie, urmată de luna februarie a anului trecut și de luna ianuarie din 2023.

Cele mai multe comenzi de pizza se plasează între orele 18:00-20:00 (peste 23%), însă „minutul de aur” al consumului de pizza în ultimele 12 luni în România a fost pe 17 decembrie, ora 16:30.

Cea mai mare comandă de pizza înregistrată pe Glovo a fost plasată în București și are o valoare de 2.712,60 lei.

Pe tot parcursul anului, un utilizator Glovo din Fălticeni a comandat 477 de pizza, clasându-se pe locul 4 în topul celor mai mari iubitori de pizza din cele 25 de țări în care activează compania.

Deși cele mai multe pizza se comandă în București, cea mai mare pondere a comenzilor de pizza raportată la numărul de produse comandate se înregistrează în Sighetu-Marmației (aproximativ 20%).

Din întreaga rețea Glovo, în top 20 orașe iubitoare de pizza, Cluj-Napoca se plasează pe locul 7, Oradea pe 14, în timp ce pozițiile 16, 17, 18, 19 sunt ocupate de Iași, Brașov, Bacău și Constanța.

CITEȘTE ȘI: Pizza Hut Delivery lansează un program de francizare

- Publicitate -

O bună parte din români folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal

Un procent de 40% dintre românii din mediul urban folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal, iar 28% la...

Dimitrie Pompeiu, zona de birouri cea mai căutată în primul trimestru din 2024

După primele 3 luni ale anului curent sectorul de birouri din București înregistrează o creștere în cea ce privește...