BT Leasing a oferit cu 50% mai multe finanțări ca în 2016

BT Leasing a finantat in primul semestru al acestui an bunuri in valoare de 65 de milioane de euro, ceea ce inseamna o crestere cu 50% fata de primele sase luni ale anului trecut.

Cross-sellingul cu Banca Transilvania a constituit principalul canal de vanzare, care a generat aproximativ 50% din totalul finantarilor BTL. Orientarea a fost in principal catre microintreprinderi si IMM-uri cu activitate mai ales in domeniul transporturilor de marfuri.

Rezultatele BT Leasing au fost sustinute mai ales de sectorul auto, compania acordand cu 70% mai multe finantari fata de aceeasi perioada a anului precedent. Din totalul finantarilor auto, 46% au fost pentru autoturisme, 40% pentru vehicule comerciale grele, iar 14% pentru vehicule comerciale usoare.

Ionut Morar, Directorul General al BT Leasing, declara: „Ne bucuram de rezultatele din acest an, iar in următoarele luni ne focusam pe consolidarea relatiilor de business cu clientii. Avem servicii dedicate de plati externe directe, in special in Germania, oferim consiliere financiara si costuri diminuate la produsele de leasing. In plus, pentru a sustine start-up-urile si IMM-urile, avem produse rapide de finantare”.

BT Leasing are peste 20 de ani de experienta pe piata, peste 10.000 de clienti si 20.000 de contracte incheiate.

- Publicitate -

Ultimele

Românii sunt mai puțin interesați să cumpere locuințe și se orientează spre închiriere

Ponderea celor care plănuiesc să achiziționeze o locuință în următoarele 12 luni a scăzut cu 8%, de la 45%...