BrunTek a deschis o fabrică în Parcul Industrial Prahova Vălenii de Munte

BrunTek, unul dintre cei mai importanți producători locali de învelitori metalice, a deschis noua fabrică în Vălenii de Munte, în Parcul Industrial Prahova.

Deschiderea fabricii BrunTek răspunde unor nevoi actuale și a cererilor crescute din partea clienților ce își doresc să aibă posibilitatea să aleagă învelitori unice pe piața din România, care  sunt conștienți de importanța alegerii furnizorului, a serviciilor, confortului și suportului oferit pe parcursul întregului proces de selecție a învelitorilor și a  accesoriilor.

Noua fabrică are 5 linii de producție de ultimă generație, computerizate, pentru țiglă metalică, tablă cutată, jgheaburi, burlane, linie de fasiere longitudinală.

Florentin Anton, Director de vânzări BrunTek, declară: Fiind specializați în construcții complexe de hale metalice, învelitori de țiglă metalică și tablă cutată,  avem tot ceea ce este nevoie pentru a satisface nevoile profesioniștilor din domeniu, dar și clienților care doresc un grad înalt de confort și profesionalism. Echipa BrunTek are în spate peste 10 ani experiență în domeniu, este dedicată și suntem mereu atenți să menținem aceleași standarde exigente și dorința de inovare continuă pentru a fi în continuare un jucător agil și important pe piața din România.”

- Publicitate -

Ultimele

Piața jucăriilor din România, nivel record de peste 1,7 miliarde lei în 2022

Cifra de afaceri a pieței de jucării din România (producție & comerț) a crescut cu 14% față de 2020...