Brow Bar & More, salon dedicat sprâncenelor, deschis în Mega Mall

BROW BAR & MORE, primul salon de design al privirii, s-a deschis și în București, într-un spațiu cu decor modern din Mega Mall.

Conceptul lansat la Chișinău, un salon de înfrumusețare nișat pe serviciile pentru sprâncene, se extinde acum și în România, la o distanță de un an și 10.000 de sprâncene conturate.

Conceptul de salon de design al privirii are la bază ideea că sprâncenele înrămează ochii și că forma lor influențează în proporție de 80% expresia facială. Mai mult, sprâncenele pot oferi un efect vizual de lifting și pot fi folosite ca instrumente de comunicare a unor trăsături definitorii pentru persoana respectivă: doamnele cu funcții de conducere și caracter puternic au adesea o formă mai arcuită a sprâncenelor.

De aceea, fiecare serviciu de modelare a sprâncenelor începe cu o discuție despre așteptările și preferințele clientului, care primește apoi recomandări legate de forma ideală a sprâncenelor, în funcție de cea a feței și de personalitatea sa.

Fiecare serviciu BROW Bar este un răsfăț și o experiență educativă pentru client, indiferent dacă este vorba despre un serviciu de pensat cu ață, ceară sau pensetă, de vopsitul sprâncenelor, de laminarea genelor cu keratină, de un machiaj complex sau dimpotriva, de unul punctual, al detaliilor, precum un contur al ochilor ales din meniul de eyeliner.

Specialiștii BROW BAR & MORE, care se numesc BROW Masters, sunt întotdeauna gata să explice fiecare etapă a procedurii și să le ofere clienților sfaturi personalizate, pentru ca ei să se bucure de cea mai bună versiune a lor.

- Publicitate -

LPP a deschis al doilea depozit din România, dedicat vânzărilor online

Unitatea de 40.000 mp din România este al doilea centru de fulfillment gestionat de grupul polonez LPP în țara...

Al doilea Annabella Retail Park se deschide pe 1 august, la Râmnicu Vâlcea

Al doilea strip-mall Annabella Retail Park se va deschide pe 1 august la Râmnicu Vâlcea. Acesta are o suprafață...