Brise va deschide magazine modulare sub brandul Ogorul

Campania agricolă de primăvară a companiei Brise, vine cu cel mai nou concept de magazine de tip modul, Ogorul, prezentat în cadrul Târgului Internațional Construct Expo, desfășurat la Romexpo București, în perioada 26-29 martie, alături de Euro Modul.

Noul concept de magazin, este construit în baza unui principiu de modularitate, care-i permite să se adapteze ușor suprafeței și cerințelor zonale, fiind asfel un model de business „la cheie” oferit din dorința de a dezvolta o afacere profitabilă cu un buget minim de investiții.

Conceptul vine din dorința dezvoltării unui număr cât mai mare de magazine atât în zonele din mediul rural cât și în cele din mediul urban, cu scopul susținerii și dezvoltării de afaceri ”la cheie” pentru tinerii întreprinzători, susținut prin facilități de finanțare ale Brise Capital  Group IFN SA.

”Producătorul noului concept de magazine este Euro Modul, care livrează la comandă, magazine adaptabile suprafețelor existente. Urmărim prin noul concept de magazine tip modul, să ne dezvoltăm la nivel național în zonele cu potențial, adresându-ne fermierilor mici și mari cu o gamă diversificată de produse și servicii la prețuri competitive, de la articole de grădinărit, casă și utilaje, la input-uri agricole și finanțare” a declarat Bogdan Popescu, Manager de Proiect

Următorul magazin Ogorul se va deschide în luna aprilie în localitatea Târgușor din județul Constanța.

Compania Brise este sprijinul fermierilor din România, oferind o gamă diversificată de produse și servicii la prețuri competitive, de la articole de grădinărit, casă și utilaje, la input-uri agricole (semințe, pesticide, îngrășăminte și motorină), achiziții cereale, transport (terestru, fluvial și maritim), depozitare, control calitate, suport tehnic, testarea produselor în fermele proprii și finanțare.

Oferta de primăvară 2015, a companiei Brise în ceea ce privește vânzarea de input-uri a fost construită pentru nevoile fermierilor, oferind acestora pachete avantajoase prin  soluții variate de finanțare, oferite prin divizia Brise Capital Group IFN SA.

«Am susținut campania de primăvară a input-urilor agricole lansate de Brise, oferind fermierilor sursele de finanțare necesare, acordând clienților noștrii facilități precum bonusuri la termene de plată extinse până la 1 an, custodie gratuită în primele 2 luni, dobândă 0 (zero) până la data scadentă. Vom continua cu susținerea proiectelor prin magazinele Ogorul, oferind sursele de finatare necesare extinderii acestui proiect.» a declarat Ștefan Nicoară Director Brise Capital Group IFN SA.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...