Bringo va livra și produsele Auchan, pentru început doar în București

În perioada următoare vor fi adăugate în aplicație toate hipermarketurile Auchan din țară

Utilizatorii Bringo vor putea comanda din cele peste 30.000 de produse din magazinele fizice Auchan, atât produse alimentare cât și produse non-alimentare.

În acest moment serviciul Bringo de livrare din Auchan este disponibil în cele 8 hipermarketuri din București (Titan, Militari, Crângași, Drumul Taberei, Berceni, Cotroceni, Pallady și Vitan).

Bringo este o aplicație de cumpărături online, unde poți comanda din peste 90.000 de produse cu mai multe opțiuni de livrare: în30 sau 90 minute, livrare planificată în aceeași zi sau serviciul Click&Collect.

Platforme este un serviciu de tip personal shopper. Astfel, ai o persoană dedicată care face cumpărăturile pentru tine, îți permite să modifici în timp real lista de cumpărături și îți oferă alternative pentru produsele indisponibile.

Auchan are în România peste 420 de magazine, din care 33 de hipermarketuri, 6 supermarketuri și 382 de magazine MyAuchan, din care peste 370 în stațiile Petrom, cât și un magazin online.

CITEȘTE ȘI: Auchan livrează comenzile online prin Poșta Română

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Trăiește în confort și eleganță aproape de munte. Descoperă apartamente exclusiviste și casele de lux integrate în peisajul montan

Cum te-ai simți dacă ai începe fiecare zi respirând aerul curat de munte de pe terasa locuinței tale? Acest...

Cum funcționează PENNY Iuliu Maniu, primul magazin autonom al rețelei

PENNY deschide în 29 mai, la București, primul magazin autonom, în care articolele sunt scanate automat, prin intermediul unui...