Bright Spaces a implementat în afara țării soluția de vizualizare și închiriere digitală

Bright Spaces a implementat în afara țării soluția de vizualizare și închiriere digitală pentru Brickfield Business Centre, proiect deținut de dezvoltatorul britanic Moorland Property Solution.

Platforma personalizată pentru Brickfield Business Center, Northwich, le va permite viitorilor clienți să vizualizeze, să interacționeze și să închirieze spații care variază de la 100 la 1600 mp.

Tururile virtuale permit chiriașilor și agenților imobiliari să vadă spațiile de business de înaltă calitate, recent renovate, într-un mediu virtual 3D.

Soluția include un admin panel, notificări pentru dezvoltator atunci când există solicitări, opțiunea de HOT creation și își propune să crească numărul de solicitări în timp ce optimizează procesul de leasing.

Bright Spaces este un startup proptech ce oferă o soluție digitală completă de prezentare și ofertare a clădirilor de birouri și a spațiilor disponibile din acestea.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...