The Bridge a obținut certificarea LEED Platinum

Proiectul de birouri THE BRIDGE, dezvoltat de Forte Partners, a primit certificarea LEED Platinum, cu cel mai ridicat scor de certificare LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) acordat de US Green Building Council (USGBC) unei proprietăți din România.

THE BRIDGE a fost evaluat în baza a șapte criterii importante: locație, eficiența consumului de apă, eficiența energetică și a climatizării, materiale și resurse utilizate, calitatea mediului interior, inovație și priorități locale de mediu.

„Dorim să dezvoltăm proiecte de impact, sustenabile, care transformă orașul, care modelează viețile celor care lucrează sau locuiesc în ele. Suntem mereu preocupați de eficiența și de calitatea proiectelor noastre, iar certificarea LEED Platinum este rezultatul atenției pe care o acordăm comunităților și mediului înconjurător”, a declarat Geo Mărgescu, CEO și co-fondator al Forte Partners. „Piața de real estate se maturizează și excelența în certificarea sustenabilă trebuie să devină o normă. THE BRIDGE este doar al treilea proiect din România care primește certificarea LEED Platinum și sperăm ca numărul acestora să crească în viitorul apropiat”.

Prima fază a proiectului THE BRIDGE a fost livrată în decembrie anul trecut și a marcat unele dintre cele mai mari tranzacții de închiriere de pe piață – BCR, cu 18.000 mp și IBM, cu 12.000 mp.

Cea de-a doua fază, cu o suprafață închiriabilă de 20.000 mp este în prezent în construcție și va fi finalizată în trimestrul patru al acestui an. Valoarea totală a celor două faze ale proiectului se ridică la 145 de milioane de euro.

„Lucrările de construcție la faza a doua a proiectului THE BRIDGE avansează foarte repede și până la finalul anului vom încheia întreaga investiție, care și-a pus deja amprenta asupra noului pol de birouri al Capitalei”, a adăugat Geo Mărgescu.

- Publicitate -

Veniturile din mineritul Bitcoin, vârf de 107 milioane de dolari într-o zi

Veniturile zilnice din mineritul Bitcoin au atins un maxim istoric de 107,7 milioane de dolari în ziua înjumătățirii recompenselor,...

Principalii dezvoltatori imobiliari au început să-și consolideze portofoliile de terenuri

Principalii dezvoltatori imobiliari din România au început să-și consolideze portofoliile de terenuri, iar 2024 se anunță un an foarte...