Brico Depot, vânzări de 279 milioane lire sterline anul trecut în România

Brico Depot a raportat pentru anul financiar 2021 vânzări de 279 milioane lire sterline, cu 15% mai mari comparativ cu anul anterior.

Deși vânzările Brico Depot au fost în creștere în fiecare trimestru față de aceleași perioade ale anului trecut, în ultimul trimestru acestea au fost afectate ca urmare a introducerii certificatului verde.

În ciuda contextului, România a înregistat anul trecut a doua cea mai mare creștere din grupul Kingfisher.

Vânzările grupului s-au majorat cu 9.7% în 2021, până la 13.2 miliarde lire sterline, cu o performanță puternică în Marea Britanie și Irlanda, Franța, Spania, Portugalia și România. Polonia a fost afectată de închiderea magazinelor în contextual pandemiei de COVID, în trimestrul 1 al anului.

Vânzările online au crescut cu 5.3% (pe 2 ani creșterea este de 171%) și au ajuns la 18% din totalul vâzărilor la nivelul grupului.

CITEȘTE ȘI: Angajații Brico Depot pot deveni acționari în cadrul companiei

- Publicitate -

Aproape două treimi dintre români au făcut economii în ultimele 12 luni

Românii încearcă să se pregătească pentru situațiile neprevăzute făcând economii. Astfel, peste 64% dintre respondenții români ai unui sondaj...

Ungurii de la KÉSZ au autorizație de construire pentru ansamblul Corallis Apartments

KÉSZ a obținut autorizația de construire pentru proiectul rezidențial Corallis Apartments, situat pe malul Lacului Grivița, în zona Petrom...